ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Μαρία Μπεκατώρου αναλαμβάνει το «Celebrity game night»;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Είναι γνωστό πως κατά πάσα πιθανότητα από τη νέα χρονιά θα επιστρέψει το "Celebrity game night" από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με επικρατέστερη μέρα προβολής το Σάββατο. Τα δημοσιεύματα θέλουν την παρουσίαση του παιχνιδιού να την αναλαμβάνει η Μαρία Μπεκατώρου, ωστόσο το tvnea.com σας αποκαλύπτει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η παρουσιάστρια "έπεσε" στο τραπέζι των συζητήσεων, αλλά τελικά θα μείνει στο "Still Standing", αφού τα στελέχη του σταθμού κρίνουν ότι δεν πρέπει και να παρουσιάζει δύο τηλεπαιχνίδια την ίδια χρονική περίοδο. Το επόμενο διάστημα θα κλείσει και ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστρια που θα διαδεχθεί τη Σμαράγδα Καρύδη. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. θα της πηγαινε πολυ αυτο το παιχνιδι περισσοτερο κ απο το still standing πιστευω αλλα καλυτερα οχι γιατι θα καει,καλυτερα να κανον την ιδια κινηση που ειχε κανει κ το mega να βαλουν ενα προσωπο που δε ξερουμε το κοινο οτι εχει ικανοτητες στη παρουσιαση οπως με τη Σμαραγδα Καρυδη που μας εξεπληξε,μερικα ονοματα που φανταζομαι τωρα ειναι η Σολωμου,η Αναστασοπουλου,η Καλογριδη,η Βαιλικη Ανδριτσου,o Λαμπρος Φισφης αλλα και ο Μαυιδης θα ηταν καλη επιλογη πιστευω κατι διαφορετικο για αυτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !