Πέφτει η αυλαία στο «Κόκκινο νυφικό» - Όσα λέει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης

0

Ο Όμηρος κλείνει την αυλαία! Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο δαιμόνιος ντετέκτιβ της σειράς του Alpha ,«Κόκκινο νυφικό», εξιχνιάζει τα τρία εγκλήματα την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου ,στις 22.45.
Ο ιδιωτικός αστυνομικός, τον οποίο υποδύθηκε με μαεστρία ο ηθοποιός, μιλά στην εφημερίδα, «Espresso», για την ευθύνη που επωμίστηκε, εκείνη του πρωταγωνιστικού ρόλου: 

«Στη σεναριογράφο ,Βάνα Δημητρίου, και στον σκηνοθέτη ,Αντρέα Γεωργίου, πέρα από τα αυτονόητα, δηλαδή δυνατούς ρόλους και σταθερά βήματα καριέρας, οφείλω αγάπη και αφοσίωση, μια και ανταποδίδω πάντα αυτό που μου δίνεται. Μέσα από αυτό το σίριαλ έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Πήρα την ευθύνη να μην μπω σε μανιέρες, δηλαδή σε επαναλαμβανόμενα μοτίβα. Ένιωθα έτοιμος για τον ρόλο του Ομήρου και ταυτόχρονα καθόλου. Με τα χρόνια αποφάσισα ότι το να μη νιώθω ποτέ έτοιμος, αλλά να βουτάω στα βαθιά, είναι ο μόνος τρόπος για να εξελίσσομαι», αναφέρει.

Στη σειρά, ο ήρωας καθορίζεται από τη σχέση με τη μητέρα του, Λούση (Κωνσταντίνα Μιχαήλ). Στην πραγματικότητα, ο ηθοποιός έχει εξαιρετική επαφή με τους γονείς του:

«Η σχέση με τη μητέρα μου και με τον πατέρα μου είναι μαγική. Όσο μεγαλώνω έχω μεγαλύτερη ανάγκη να κοιτάω τους γονείς μου στα μάτια την ώρα που κάνουμε πράγματα μαζί», λέει και συμπληρώνει: «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν γεμάτα αγάπη. Πολλά ταξίδια λόγω δουλειάς της οικογένειας, άρα και πολλές διαφορετικές αναμνήσεις» ,αναφέρει και εξηγεί το γιατί: «Κατάγομαι από τη βόρεια Ελλάδα, από Αλεξανδρούπολη και Σέρρες, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία, έκανα τα τρία χρόνια του Λυκείου στην Αμερική, όπου σπούδασα κινηματογράφο -σκηνοθεσία και παραγωγή παράλληλα με την υποκριτική, και επέστρεψα στην Ελλάδα για να σπουδάσω Νομική».

Όταν τον ρωτάμε γιατί δεν ακολούθησε το επάγγελμα του δικηγόρου, η απάντησή του δεν αφήνει περιθώρια να τον αμφισβητήσουμε.

«Έγινα ηθοποιός από ανάγκη. Η δουλειά μου είναι η ψυχοθεραπεία μου. Τα χρήματα δεν είναι για μένα αυτοσκοπός. Δεν ισορροπώ έτσι. Δεν μπορώ να είμαι ολοκληρωμένος στον βαθμό που ορίζω, όταν σέρνομαι πίσω από την ύλη αποκλειστικά».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !