Τηλεκοντρόλ: Νέα δομή από Σεπτέμβριο στο Ε, Έρχονται μεταγραφές,Αλλάζουν τα Παλικάρια,Ρουκ Ζουκ μετά την αλλαγή,Τελικό ΟΚ για το Τατουάζ

6
Καλησπέρα, φίλοι μου. Παρασκευή σήμερα και το Τηλεκοντρόλ επέστρεψε εδώ ,στο TVNEA.COM .

Άλλαξε και ξανανέβηκε...
Φυσικά μιλάμε για το τηλεπαιχνίδι, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, που έκανε ένα αποτυχημένο πέρασμα από την απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1. Βλέπετε, οι τηλεθεατές φαίνεται πως προτιμούσαν το τηλεπαιχνίδι μόνο στις 3, εκείνη την ώρα ,δηλαδή, σαν χαλάρωση,  μια και η ώρα αυτή είναι που επιστρέφουν από τη δουλειά τους αλλά επιστρέφουν και οι μαθητές από τα σχολεία .

Σε μεγάλες αλλαγές προχωρά του ΕΨΙΛΟΝ…  Για την ώρα και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που φτάνουν , φέτος το κανάλι θα συνεχίσει με την ονομασία ΕΨΙΛΟΝ, ωστόσο, από τα μέσα καλοκαιριού  το κανάλι θα βγει με νέα ονομασία, και τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ με εντελώς διαφορετική δομή.

Μια και είμαι στο ΕΨΙΛΟΝ, να σημειώσουμε ότι τα νέα στελέχη περιμένουν να τελειώσει αυτή η τηλεοπτική περίοδος για να προχωρήσουν και σε προσθήκη νέων παρουσιαστών ,που θα αποτελέσουν και μεταγραφή… Μην σας φανεί  παράξενο αν δείτε  διάφορους παρουσιαστές ,που τώρα τους βλέπετε σε άλλα κανάλια ,στο νέο ΕΨΙΛΟΝ.

Επιστρέφει ο Πέτρος Μπούτος στα τηλεοπτικά, και αναλαμβάνει το νέο κανάλι του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Αναφέρομαι  στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV ,που θα αλλάξει ονομασία. Αν και ακούστηκε πολύ έντονα το ΑΝΤ2 , όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι αυτή η νέα του ονομασία. Πάντως, το νέο κανάλι θα είναι καθαρά ψυχαγωγικό με μικρές δόσεις ενημέρωσης.

Σε νέα ώρα μετάδοσης θα επιστρέψει στα μέσα Ιανουαρίου η σειρά του ΑΝΤ1, «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» . Πιθανότατα θα παίζει  κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ,ΤΡΙΤΗ, και ΤΕΤΑΡΤΗ στις 21:00 ή στις 23:00. Η  ώρα δεν έχει αποφασιστεί, ωστόσο ,οι φωνές μέσα στον ΑΝΤ1 είναι πολλές και θέλουν να μην κάνουν νέα προσπάθεια στις 21:00 ,την ώρα που θα βγουν και νέα  αγαπημένα προγράμματα στον ανταγωνισμό…

Πολύ κοντά στο τελικό «ΟΚ» είναι οι άνθρωποι του ALPHA για το ΤΑΤΟΥΑΖ. Τα νούμερα τηλεθέασης, άκρως θετικά, ωστόσο, περιμένουν λίγο ακόμη να δουν πώς θα αντεπεξέλθει απέναντι στο SURVIVOR -αν και πληροφορίες μου θέλουν το κανάλι να θέλει τη συνέχειά του ακόμη κι αν πέσει λίγο στα ποσοστά του…

Κλείνοντας...
Φέτος ήταν μια χρονιά δημιουργική για εμένα... Νέες ευθύνες, νέα όνειρα, νέα καθημερινότητα. Μια χρονιά με πολλή κούραση, αλλά και ικανοποίηση ότι όλα πήγαν καλά.
Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλές γιορτές, Καλά Χριστούγεννα, και Καλή Πρωτοχρονιά. Κοιτάξτε μπροστά, αγωνιστείτε για τα θέλω σας. Βάλτε στόχους για το νέο έτος, σημασία δεν έχει αν θα τους πραγματοποιήσετε, η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει.


Αυτά ,φίλοι μου, για σήμερα. Το ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ θα επιστρέψει με το νέο έτος στο ήδη ανανεωμένο TVNEA!

Για επικοινωνία μαζί μου 
Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis 
Ακολουθήστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 
Ακολουθήστε στο Instagram:pasxalidis_giorgos 
Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com 


Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. μου αρεσει πολυ η στηλη σου. μακαρι να εβγαινε πιο συχντα. συντομη αλλα γεματη με ειδησεις που δεν τις διαβαζεις αλλου. μπραβο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλήσπερα και συγχαρητήρια για την στήλη και την σελίδα σας!!!
    Θα ήθελα να κάνω κι εγώ κάποιες παρατηρήσεις. Όσον αφορά τα Παλικάρια του ΑΝΤ1 καλό θα ήταν να προβάλεται στις 23:00, εκεί υπάρχουν πιο πολλές πιθανότητες για καλύτερα ποσοστά τηλεθέασης απ' ότι να είναι στις 21:00 που θα έχει απέναντι Survivor και Τατουάζ μαζί.
    Σ' αυτό το σημείο επιτρέψτε μου να κάνω μια ερώτηση, παρατήρησα στην σελίδα του Έψιλον να φιγουράρουν όλοι οι ήρωες της Disney, θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν, αν είναι γνωστό τι είδους συμφωνία υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές και τι θα γίνει με τον ALPHA που προβάλλει ταινίες της εταιρίας αυτή τη στιγμή.
    Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά με Υγεία πάνω απ' όλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Από Ιανουαρίο θα είμαι βέβαιος πιο συχνά, υπόσχομαι! 😁😁

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφα τα λόγια σου στο τέλος. Καλές γιορτές και σε εσένα και στην ομάδα σου Γιώργος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εδω και χρονια υπαρχει στη σελιδα του εψιλον αυτη η παραπλανητικη εικονα με τους ηρωες της disney και ποτε δεν εχει προβληθει απο το καναλι σειρα η ταινια αυτης της εταιρειας. το εψιλον ειχε παιδικο προγραμμα τον πρωτο χρονο λειτουργειας του στην πρωινη ζωνη του σαββατοκυριακου οπως ντενις ο τρομερος, σαμπρινα, στρουμφακια κα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το EPSILON έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει κάτι νέο στην τηλεοπτική αγορά!

    Τώρα για το ΑΝΤ-2 ακούγεται λίγο σαν ανέκδοτο. Όλοι γνωρίζουν ότι το ΑΝΤ1 δεν ειναι σαν το ΕΡΤ-1 ΕΡΤ-2 κτλ, αλλά είναι η λατινική ονομασία (ΑΝΤΕΝΝΑ) της κεραίας που χρησιμοποιούμε για την λήψη των καναλιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !