Συνέντευξη στο περιοδικό "People" έδωσε η εγκυμονούσα Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποκαλύπτει την κοινή απόφαση με το σύζυγο της, Θέμη Σοφό, αλλά και όσα έχουν αλλάξει στην καθημερινότητα της!

Είναι διαφορετική αυτή η εγκυμοσύνη;

Είμαι από τις τυχερές, έχω καλή εγκυμοσύνη, αν εξαιρέσεις το λαχάνιασμα και την υπνηλία. Το μόνο θέμα ήταν με το στομάχι μου, που οτιδήποτε και αν έτρωγα με βάραινε. Αλλά αυτό δεν κράτησε περισσότερο από ένα μήνα. Έχω πάρει τέσσερα κιλά, που είναι λιγότερα από τις προηγούμενες εγκυμοσύνες. Το πρώτο δίμηνο είχα χάσει δύο κιλά, εξαιτίας αυτού που σου είπα με το στομάχι μου. Δεν είμαι αχάριστη, γιατί ακούω και ιστορίες από γυναίκες που μένουν ξαπλωμένες για εννέα μήνες ή έχουν ναυτίες. Νιώθω τυχερή, αλλά προσέχω κιόλας… Ενώ ο γιατρός μού επιτρέπει να κάνω γυμναστική, προτίμησα να τη σταματήσω. Σκέφτηκα πως με δύο παιδιά και υποχρεώσεις, δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα να μην κάνω για ένα διάστημα γυμναστική. Ή κάποια μεσημέρια, που είχα την ευκαιρία να συναντήσω φίλες, τώρα προτιμώ να ξεκουραστώ.

Πώς το ανακοίνωσες στον Θέμη;

Δεν έγινε κάτι το αξιομνημόνευτο. Συζητήσαμε πριν από το καλοκαίρι και είδαμε πως ήμασταν έτοιμοι για ένα παιδάκι. Στο τέλος Ιουλίου είχα μερικές ημέρες καθυστέρηση, αλλά τελικά δεν ήμουν έγκυος. Την επόμενη φορά που μου συνέβη, έκανα το τεστ, βγήκε θετικό και απλά το ανακοίνωσα στον Θέμη.

Και έτσι ξεκίνησε το όνειρο του Θέμη για το γιο…

Θέλουμε ένα γερό παιδάκι. Θεωρώ ύβρη στις ημέρες μας το να έχουμε προτιμήσεις. Αλλά αν ρωτάς αν κάπου μέσα μου θα ήθελα ένα αγοράκι, ναι, θα το θέλαμε και οι δύο. Βέβαια, δεν είναι κάτι που θα διαταράξει την ψυχολογία και τα όνειρά μας, που είναι μια μεγάλη οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]