Την απολαμβάνουμε καθημερινά τόσο μέσα από τη συχνότητα του ALPHA όσο και στο θεατρικό σανίδι. Ο λόγος για τη Σμαράγδα Καρύδη. Όπως όλοι οι ηθοποιοί, αυτές τις Άγιες ημέρες, λόγω των διπλών παραστάσεων στο θέατρο, δεν γιορτάζει όπως άλλοι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο θέατρο. Πες µου συναισθήµατα...

Η διπλή παράσταση µε τη γαλοπούλα στο στοµάχι δεν µπορεί να περιγραφεί… Αστειεύοµαι. Κοίτα, για εµάς τους ηθοποιούς οι ηµέρες των γιορτών είναι «µαραθώνιος» χωρίς ρεπό, µε διπλές παραστάσεις κλπ. Το γεγονός, όµως, ότι µπορούµε να δώσουµε χαρά και γέλιο στους θεατές που έρχονται να µας δουν µας παρηγορεί. Αν υπάρχει και καλό παρασκήνιο, όπως υπάρχει σε εµάς στο «Μικρό Παλλάς», τότε όλα είναι µια χαρά. Στο «Ψέµα», που ανεβάζουµε για δεύτερη χρονιά, έχουµε τη χαρά να παίζουµε µε τη Μυρτώ Αλικάκη και τον Κωνσταντίνο Κάππα, που είναι και εξαιρετικοί ηθοποιοί και υπέροχα πλάσµατα.

Σου έχει τύχει κακό παρασκήνιο, Σμαράγδα;

∆υστυχώς ναι, αλλά επειδή στήνουµε µαζί µε τον Θοδωρή τις δουλειές των τελευταίων χρόνων, αποφεύγουµε τα «στραβόξυλα», τους κακεντρεχείς του χώρου. Ξέρεις τι λέω. Τους γνωρίζουµε όλοι πια. Και τους κρατάµε µακριά...

Περίγραψέ µου την υπόθεση του έργου του Florian Zeller, που διασκεύασε και σκηνοθέτησε ο Θοδωρής...

Είναι µια σπαρταριστή κωµωδία από τον µετρ του γαλλικού θεάτρου, κατά την οποία δύο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια µαζί συναντιούνται στο σπίτι του ενός. Η Αλις και ο Πολ (εγώ µε τον Θοδωρή) από τη µια, ο Μισέλ και η Λοράνς (Αλικάκη - Κάππας) από την άλλη. Η Αλις έχει δει στον δρόµο τον Μισέλ να φιλιέται µε µια άγνωστη γυναίκα. Θα το πει στη Λοράνς; Πώς θα κυλήσει η βραδιά; Με ανατροπές και εκπλήξεις, γι’ αυτό δεν προδίδω τίποτα. Πρόκειται για µια κωµωδία για όλους όσοι ζητούν να µάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιµούσαν ένα ψέµα. «Είναι πολύ δύσκολο να λες την αλήθεια, όταν αλήθεια και ψέµα γίνονται ένα», λέει ο συγγραφέας και έχει απόλυτο δίκιο.

Παρουσιάζεις επιτυχώς το «Νότα µία» στον Alpha. Έχεις ροπή στα τηλεπαιχνίδια, µε τα οποία μοιάζεις να περνάς τέλεια.

Σε αυτά που επιλέγω να κάνω και µου πηγαίνουν ναι, περνάω καλά, όπως καλά θέλω να περνούν και οι παίκτες και οι θεατές µας. Είναι κεφάτο τηλεπαιχνίδι, τραγουδάµε και κάνουµε πλάκες...

Πηγή:Real News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]