Το Τατουάζ: Η Μαργκώ θέλει να σκοτώσει την Αμαλία!

0

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του ALPHA!

Όπως αναφέρει ο Αποστόλης Πετρόπουλος στο tv-24.gr, όσο η Αμαλία αναρρώνει, η θέση της Μαργκώ γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Η αγωνία της είναι μεγάλη μήπως η Αμαλία θυμηθεί όχι μόνο όσα σχετίζονταν με το ατύχημά της, αλλά και άλλα πολλά πράγματα τα οποία η Αμαλία είχε ανακαλύψει και στη συνέχεια αποκάλυψε στο σύζυγο της Μαργκώ, τον Τσαρλς.

Η Αμαλία αργά αλλά σταθερά αρχίζει και θυμάται πρόσωπα και γεγονότα, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό της ποια είναι αυτά και πώς σχετίζονται μεταξύ τους. Παράλληλα, η Μαργκώ έχει χάσει την πρόσβασή της στο σπίτι της Αμαλίας και όπως είδαμε πριν λίγες μέρες ανέλαβε η ίδια δράση. Την επισκέφθηκε κι αφού έριξε το δηλητήριό της για τον Θεοχάρη και τη σχέση του με τη Βέρα, αυτό που ήθελε ήταν να δει τις αντιδράσεις της Αμαλίας και αν είναι σε θέση να καταλάβει και φυσικά να μιλήσει. Την ίδια στιγμή, όμως, η Μαργκώ βολιδοσκόπησε και την κατάσταση μέσα στο σπίτι, ώστε να δει ποιος είναι πιο κοντά στην Αμαλία, καθώς η επαφή της με την Έμιλυ έχει διακοπεί εδώ και καιρό και η Έμιλυ στηρίζει πλέον με όλες της τις δυνάμεις την Αμαλία και το περιβάλλον της.

Η Μαργκώ αρχικά γνωρίζει την Άντρια, την οικονόμου του σπιτιού, όμως δεν της ανοίγεται. Ετσι κι αλλιώς πάντα ήταν πολύ προσεκτική στις κινήσεις της. Θέλει πρώτα να μάθει για την κοπέλα, μετά να βρει το τρωτό της σημείο, διότι κατά τη Μαργκώ Νίβεν όλοι έχουν αδύνατα σημεία, και αργότερα να την προσεγγίσει έχοντας έτοιμη την πρότασή της και τα ανταλλάγματα.

Η Αμαλία αρχίζει να θυμάται όλα όσα ξέρει για τις βρώμικες δουλειές της Μαργκώ!Αυτό αρχίζει να την τρομάζει και αδίστακτη όπως είναι θα λάβει και πάλι τα μέτρα της. Όσο μπορεί θα παρακολουθεί την κατάσταση, θα τσεκάρει αν υπάρχει εξέλιξη και μόλις φτάσει σε οριακό σημείο, θα αποφασίσει ότι πρέπει να τη σκοτώσει. Η μέθοδός της γνωστή, μέσω της Άντριας θα αποκτήσει πρόσβαση στη ζωή της Αμαλίας, η οποία θα μπει σε άμεσο κίνδυνο. Κάθε μέρα η Αμαλία θα βρίσκεται αντιμέτωπη με το θάνατο, αργά και σταθερά.

Το δηλητήριο που θα της ρίχνει η Άντρια με εντολή της Μαργκώ θα αρχίσει να κάνει δουλειά. Η γυναίκα αντί να γίνεται καλύτερα, θα πεθαίνει μέρα με τη μέρα. Όμως τώρα δεν είναι μόνη. Δίπλα της είναι και η Έμιλυ, ενώ η ίδια έχει πιο έντονες μνήμες και ξέρει… Τα μέτρα που θα πάρουν θα είναι δραστικά και η Μαργκώ για μια ακόμα φορά δεν θα τα καταφέρει, αντίθετα, τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά για την ίδια. Στο μακρινό όμως μέλλον, γιατί πάντα ξέρει να ξεγλιστράει…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !