"Είναι κάτι ανόητοι..." - "Έχει γεμίσει χυδαιότητα!" Ξέσπασε ο Αρναούτογλου!O Γρηγόρης Αρναούτογλου, λίγα λεπτά μετά την επιστροφή του από τις Φιλιππίνες, μίλησε για όλα στους δημοσιογράφους, οι οποίοι τον περίμεναν στο αεροδρόμιο.

«Είναι κάτι ανόητοι που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα βρίσκουν μικροπρέπειες στα νούμερα, στο πέντε, στο δέκα, στο δεν πήγε καλά. Ζούνε πάρα πολλές οικογένειες πίσω από κάθε παραγωγή. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου πάντα θα ήθελα κάθε πρόγραμμα που παρουσιάζω και κάθε κανάλι που εργάζομαι να είναι πρώτο και να πρωταγωνιστεί. Εγώ είμαι μόνο παρουσιαστής και μπορώ να κριθώ μόνο γι’ αυτό. Τις εποικοδομητικές κακές κριτικές τις χρειάζομαι πάρα πολύ…» ανεφέρε σχετικά με τους επικριτές της εκπομπής που παρουσίαζε, ενώ έδωσε και τη δική του απάντηση στο Γιώργο Λιάγκα:

«Δεν έχω να αποδείξω τίποτα για την αρσενικότητά μου, επειδή είπες για το “Φιλιππινέζα”. Δεν θέλω να απαντήσω κάτι, ότι είχα να πω στον Γιώργο, το είπα, να μην το αναμοχλεύουμε συνεχώς και να είναι καλά. Όχι, δεν έχουμε επικοινωνία»ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΜΗΤΡΟΣ

Διαφωνείς και θες να εκφράσεις την άποψη σου; Μίλα δυνατά!🔊 Facebook: Νίκος Κοντομήτρος | Instagram: nick_kontomitros
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: