Συνέντευξη στο περιοδικό TV-24 και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της , καθώς αφενός πρωταγωνιστεί στην πολύ πετυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha "Έλα Στη Θέση Μου" , ενώ αφετέρου περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Στη συνέντευξη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην πρώτη της μεγάλη επιτυχία ως πρωταγωνίστρια, στη σειρά "Η Ζωή Της Άλλης" , η οποία , ακόμα και σήμερα, σαρώνει.

Πώς αισθάνεσαι που παίζεται σε επανάληψη «Η ζωή της άλλης» μέσα από την οποία έγινε το μεγάλο «μπαμ»;
«Κοίτα, δεν προλαβαίνω να το βλέπω κάθε μέρα, αλλά καμιά φορά που το πετυχαίνω είναι συγκινητικό. 'Εχει ενδιαφέρον να βλέπεις μια δουλειά, σχεδόν μιας δεκαετίας πριν, που ακόμα και το πρόσωπό μου βλέπω διαφορετικό. Γελάω και έχω τρομερές αναμνήσεις! Βλέποντας τη σειρά ακόμα και μετά από δέκα χρόνια, σε ένα κανάλι όπως το MEGA που είναι ανενεργό επί της ουσίας, καταλαβαίνω τους λόγους που έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία».

Η σειρά παίζεται για πρώτη φορά σε επανάληψη και κάνει καθημερινά 30άρια…
«Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο… Ήταν για να πετύχει αυτή η σειρά! Είχαμε δουλέψει όλοι πάρα πολύ και χαίρομαι που είχα βάλει το λιθαράκι μου και που με έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό. Η συγκεκριμένη δουλειά ήταν τόσο δυνατή».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]