Οριστικά στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη πέρασε αυτή την εβδοµάδα ο τηλεοπτικός σταθµός «Ε» του Φίλιππου Βρυώνη.

Τα διαδικαστικά προβλήµατα που είχαν ανακύψει ξεπεράστηκαν και πλέον το κανάλι βρίσκεται υπό το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οµογενούς επιχειρηµατία.  Με βάση όσα ακούγονται στην πιάτσα, µέσω αυτής της συχνότητας θα κατέλθει στον διαγωνισµό για τις τηλεοπτικές άδειες ο µεγαλοµέτοχος του ΠΑΟΚ, αφού βλέπει ότι στο πεδίο του Mega θα δυσκολευτεί να εξασφαλίσει συµµαχία µε τους Βαρδινογιάννη - Μαρινάκη.

Η στελέχωση του «Ε» έχει ξεκινήσει ήδη, και λόγο αλλά και παρασκηνιακό ρόλο στα συµβαίνοντα έχουν οι υπουργοί Επικρατείας ,Αλέκος Φλαµπουράρης ,και Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς. Συγκεκριµένα, σύµφωνα µε πληροφορίες, οι δύο στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού έχουν αναλάβει να στήσουν τις βασικές δοµές κυρίως του ειδησεογραφικού τµήµατος του καναλιού. Με δεδοµένη αυτή την εξέλιξη, παρουσιάζει εξαιρετικά µεγάλο ενδιαφέρον το τι θα κάνει από δω και πέρα ο πρώην ιδιοκτήτης του «Ε» ,Φίλιππος Βρυώνης.

Επ' αυτού, υπάρχουν δύο σίγουρα πράγµατα: Το ένα έχει να κάνει µε το γεγονός ότι δεν θα συµµετάσχει στον διαγωνισµό για τις τηλεοπτικές άδειες και το δεύτερο τον θέλει να στελεχώνει από µηδενική βάση τον τηλεοπτικό σταθµό «Extra». Στόχος του Φίλιππου Βρυώνη είναι να δηµιουργήσει ένα κανάλι που θα µοιάζει σε πολλά µε την αρχική µορφή που είχε το «Ε». Στο πλαίσιο αυτό, αναµένονται αρκετές µετακινήσεις στελεχών αλλά και παρουσιαστών από το κανάλι του Ι. Σαββίδη στον τοπικής εµβέλειας σταθµό που αποφάσισε να «χτίσει» ο Βρυώνης.

Parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]