"Μπορεί σύντομα να είμαι καλά,μπορεί και όχι" Συγκλονίζει ο Αντώνης Καρπετόπουλος!

0

Με ένα κείμενο στο προσωπικό του site , o Αντώνης Καρπετόπουλος μοιράζεται με τους αναγνώστες και διαδικτυακούς "φίλους" του την μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του για πρώτη φορά, προκαλώντας έντονη συγκίνηση.

To κείμενο του γνωστού δημοσιογράφου φέρει ως τίτλο τη φράση "Δεύτερη Ζωή" και έπειτα ξεκινάει την περιγραφή της μεγάλης του περιπέτειας.

"Άντε, λοιπόν, να σας πω τα νέα μου: δεν σας έχω κρύψει και τίποτα ποτέ. Θα αποφύγω λεπτομέρειες – άλλωστε μπορεί αυτά να τα πούμε πιο ψύχραιμα προσεχώς. Πρώτα πρώτα να σας πω ότι κάθε μέρα που περνάει νοιώθω και καλύτερα κι αυτό είναι που έχει σημασία.  Από τις 24 Σεπτεμβρίου, που ξεκίνησε αυτή η περιπέτεια, οι καλύτερες μέρες είναι οι τελευταίες, παρά τους πόνους που ακόμα υπάρχουν και την κούραση που νοιώθω από την αϋπνία του τριήμερου στο νοσοκομείου. Από Δευτέρα – Τρίτη, με βάση το χρονοδιάγραμμα, θα ‘μαι καλύτερα και σιγά σιγά σχεδόν έτοιμος για μια δεύτερη ζωή." αναφέρει.

Στη συνέχεια, παραδέχεται ότι πέρασε από το μυαλό του να τα παρατήσει όλα, ωστόσο αποφάσισε να μην τον καταβάλει ο πόνος και να συνεχίσει να "μάχεται" κόντρα στις θεραπείες και στα νοσοκομεία. "Ψιλοπονάω ακόμα. To τι θα γίνει στη συνέχεια δεν το ξέρει κανείς: μπορεί σύντομα να είμαι ολότελα καλά, μπορεί και όχι – θα δούμε. Αλλά ηθικό υπάρχει πλέον και οι μάχες δεν τρομάζουν: δυναμώνουν!"

Το κείμενο κλείνει με ένα μήνυμα αισιοδοξίας:
"H ζωή, ξέρετε, είναι μια σειρά από τραγούδια που γουστάρουμε. Το νόημα στους στίχους το δίνουμε πάντα εμείς. Δεν τελειώσαμε…"

Μπορείτε να διαβάσετε όλο το κείμενο στην προσωπική του ιστοσελίδα: KarpetShow.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !