Ο ηθοποιός, Γιώργος Γιαννόπουλος, που για ακόμη μια σεζόν μπαίνει στα σπίτια μας ως Χαμπέας, μιλά μέσα σε άλλα για τον ρόλο του στο ΣΟΪ...


Ανεξάντλητος ο ρόλος του Χαμπέα; 

«Είναι καλοδουλεμένο το σενάριο. Οι σεναριογράφοι δουλεύουν ασταμάτητα. Επειδή η οικογένεια, από αρχαιοτάτων χρόνων, είναι σημαντικός παράγοντας στο κτίσιμο μιας χώρας. Η σειρά αφορά ηλικίες από 0 έως 100 χρόνων». 

Αναγνωρίσιμος τύπος πατέρα;  

«Αν και δεν είμαι πατέρας, φαίνεται ότι έχω κάνει καλή παρατήρηση από μικρός. Για παράδειγμα, στα καφενεία του χωριού. Ο Χαμπέας είναι φωνακλάς αλλά και αγαπησιάρης. Συγκινείται πολύ εύκολα. Αγαπάει πολύ τα παιδιά του και λατρεύει τη γυναίκα του. Η Χαρούλα είναι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του. Από 18 χρόνων είναι μαζί». 

Στέκεται κλαρίνο μπροστά στη Χαρούλα;  

«Ένας άντρας που αγαπά μια γυναίκα,το βλέπω και από τον εαυτό μου, είναι υποταγμένος. Η γυναίκα είναι μεγαλείο, όταν σου έχει κάνει παιδιά και είναι δίπλα σου. Είναι άγιο πράγμα η γυναίκα για τον άντρα. Είναι η προέκταση της μάνας του, που σέβεται και αγαπάει». 

Δείχνει αδυναμία σε κάποιο βλαστάρι του;  

«Οι γονείς αγαπούν όλα τους τα παιδιά. Σε κάθε παιδί έχω δώσει ένα χαρακτηριστικό. Ένας πατέρας βρίσκει το θετικό στοιχείο στο παιδί του». 

Και ο... ανεπρόκοπος γαμπρός του;  

«Αγαπά και τον Μιχάλη, τον γαμπρό του, γιατί αγαπά την κόρη του. Τα "αχαΐρευτος" και "ανεπρόκοπος" λέγονται για τον χαβαλέ. Κατά βάθος, γουστάρει ο Χαμπέας το ότι ο Μιχάλης θέλει να γίνει διευθυντής».

Τηλεθεατής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]