Γιώργης Κοντοπόδης: «Το πρώτο μου γύρισμα για τα ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ήταν δύσκολο»

0
Ο Γιώργης Κοντοπόδης πρωταγωνιστεί στα ''Παλληκάρια'' του ΑΝΤ1 , όπου κι υποδύεται με απίθανη μαεστρία τον Άγγελο, γκέι ζωγράφο από την Κρήτη.


Ο ηθοποιός, σε συνέντευξή του στο Tv24 και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, μιλά μέσα σε άλλα για το πώς αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση...

Ενώ είσαι αρκετά χρόνια στο θέατρο, φέτος αποφάσισες να κάνεις (και) τηλεόραση. Πώς πήρες αυτή την απόφαση;  

«Καταρχάς, το να μην κάνω τηλεόραση ήταν εν μέρει δική μου επιλογή. Οι ρόλοι που μου είχαν προταθεί δεν ήταν τόσο ισάξιοι με τους αντίστοιχους που έκανα στο θέατρο και ήταν ωραίοι, οπότε δεν βρήκα τον λόγο να κάνω κάτι που δεν με κάλυπτε καλλιτεχνικά. Επίσης, έχω το κακό ότι δεν πηγαίνω σε ακροάσεις γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η όλη διαδικασία, οπότε δεν μπορεί να έρθει κάποιος εξ ουρανού και να σου χτυπήσει την πόρτα. Ή μάλλον δεν μπορούσε. Πριν από τρία χρόνια έπαιζα στο “Ελεύθερο ζευγάρι” όπου έκαναν έναν Κρητικό, για να είναι προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα. Κάποια στιγμή ήρθε να μας δει η Νατάσα Χατζηανδρέου -συνεργάτις του Βασίλη Θωμόπουλου-, προφανώς της άρεσε ,και το καλοκαίρι με κάλεσε στην ακρόαση. Κάπως έτσι μπήκα στο σίριαλ ,“Κάτι χωρισμένα παλληκάρια”».

Μετάνιωσες για τα «όχι» που είπες σε κάποιες προτάσεις;  

«Για κάποιες προτάσεις που μου έγιναν και δεν προχώρησαν τελικά γιατί επέλεξαν άλλο συνάδελφο, λυπήθηκα. Τα υπόλοιπα στα οποία δεν πήγα, δεν το μετάνιωσα! Για να κάνεις οποιαδήποτε δουλειά πρέπει να κάνεις κάτι όμορφο και ιδιαίτερο από το να περιφέρεσαι και να λες “κάνω τηλεόραση”. Εμένα προσωπικά δεν με καλύπτει. Δεν ήξερα ότι ο Άγγελος θα ήταν τόσο ιδιαίτερος ρόλος».

Προσαρμόστηκες εύκολα στην τηλεοπτική «πραγματικότητα»;  

«Δεν θα σου πω ψέματα, στην αρχή πήγα πανικόβλητος! Θυμάμαι ότι στο πρώτο γύρισμα ήταν σαν να έκανα πρεμιέρα του πρώτου έργου μόλις είχα τελειώσει τη Δραματική Σχολή. Δεν ήξερα καν τι σημαίνει κάμερα. Επί πλέον, το πρώτο μου γύρισμα ήταν δύσκολο γιατί ήταν βραδινό και εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, ήταν η σκηνή του τρίτου επεισοδίου που κάνω καντάδα και στο τέλος με μπουγελώνουν. Εκεί έγινε και η πρώτη επίσημη γνωριμία με τον Νίκο Μουτσινά».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !