Ανατροπή: Αυτός ο νέος διευθυντής των ΝΕΩΝ...

0

Και επίσημα αλλαγή φρουράς στη διεύθυνση των ΝΕΩΝ, τέσσερις μήνες μετά την εξαγορά του ΔΟΛ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Παναγιώτης Λάμψιας αποχωρεί από τη θέση του διευθυντή της
εφημερίδας όπως είχε διαφανεί από το απόγευμα της Παρασκευής ,και αναλαμβάνει ο Γιώργος Μαντέλας (που πριν δεκαπέντε ημέρες προαλειφόταν για διευθυντής σύνταξης του «Βήματος»). 
Ο Παναγιώτης Λάμψιας αποχαιρέτησε εχθές το βράδυ τους συναδέλφους του στην εφημερίδα μέσα σε κλίμα συγκίνησης και όλοι είχαν έναν καλό λόγο για το πρόσωπο, αλλά και τη διοίκηση που άσκησε τους πιο κρίσιμους μήνες στην ιστορία της εφημερίδας. 

Σημειώνεται ότι ο Παναγιώτης Λάμψιας ανέλαβε τη διεύθυνση των ΝΕΩΝ τον περασμένο Φεβρουάριο, λίγο πριν την αποχώρηση του Σταύρου Ψυχάρη από τον ΔΟΛ και σε πείσμα όλων κατάφερε να την κρατήσει ζωντανή, όταν όλοι προεξοφλούσαν το αντίθετο! Μπήκε μπροστά, εμψύχωσε τους εργαζoμένους που τον εμπιστεύτηκαν από την πρώτη στιγμή, και όλοι μαζί οδήγησαν μετά από 7 μήνες (μέχρι τον Αύγουστο) το καράβι σε απάνεμο λιμάνι. Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Λάμψιας, αφού ο οργανισμός πέρασε στην ιδιοκτησία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ανέλαβε το δύσκολο έργο της προσαρμογής στις νέες συνθήκες. Και εκεί όμως τα κατάφερε άριστα!

Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !