Ο Μάνος Παπαγιάννης εντάσσεται στο καστ της ''Παρθένας Ζωής'', στον ΑΝΤ1 ,και σε συνέντευξή
του μιλά για τον ήρωα που υποδύεται, τον Σίμο, αλλά και για την επιστροφή του στα τηλεοπτικά.

Ποιος είναι ο Σίμος;  

«Έλα μου ντε, ποιος είναι; Για την ακρίβεια, ο χαρακτήρας ''χτίζεται'' τώρα, όμως, από τα λίγα επεισόδια που έχω στα χέρια μου, ο Σίμος είναι ένας αρκετά ευχάριστος και γοητευτικός τύπος, ο οποίος ήταν συμφοιτητής της Μαρίνας και κρύβει κάτι από το παρελθόν που θα έρθει σιγά σιγά στην επιφάνεια».

Κρύβει κάτι κοινό τους;  

«Όχι... δικό του. Κρύβει ,λοιπόν, πολύ μεγάλο μυστικό και εν τέλει είναι αρκετά πιο επικίνδυνος από όσο νομίζουν όλοι οι άλλοι ή φαίνεται στην αρχή! Γίνεται και οικονομικός διευθυντής στην εταιρεία και αυτό για να μπορέσει να πλησιάσει τη Μαρίνα. Αυτό είναι το μοναδικό κίνητρο του Σίμου, η Μαρίνα, την οποία με πολύ κόπο και διάφορες μηχανορραφίες έχει καταφέρει να πλησιάσει».

Θα την κερδίσει και ερωτικά;  

«Αυτό δεν το γνωρίζει κανείς ακόμα. Είναι νωρίς για να το ξέρουμε».

Βλέπατε «Παρθένα Ζωή», πριν σας προτείνουν τη συμμετοχή σας;  

«Όχι, γιατί δεν προλάβαινα. Τώρα έχω αρχίσει να παρακολουθώ, αλλά και πάλι δεν προλαβαίνω να το δω, όπως θα ήθελα. Έχω καταφέρει να δω κάποια επεισόδια μέσω ίντερνετ».

Πώς θα το χαρακτηρίζατε συνολικά;  

«Εθιστικό! Μου αρέσει πολύ η εικόνα του γενικότερα».

Πώς είναι η επιστροφή σας σε ένα καθημερινό σίριαλ έπειτα από τόσα χρόνια;  

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος! Δεν μπορώ να το κρύψω. Σήμερα μάλιστα ήταν το πρώτο μου γύρισμα. Οι συνεργάτες είναι αξιόλογοι και μάλιστα έχω συνεργαστεί ξανά με τον Σπύρο Μιχαλόπουλο. Περνάμε πάρα πολύ ευχάριστα».

Θα σας δούμε σε πολλά επεισόδια;  

«Ακόμα δεν το γνωρίζουμε».

Αυτά δήλωσε στο 7 Μέρες Tv.

Δεν υπάρχουν σχόλια: