Ντέπυ Γκολεμά: «Η Ελένη Μενεγάκη χάνει από επαναλήψεις ενός καναλιού που δεν υπάρχει στην ουσία»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε
στην εκπομπή Όλα Καλά του Μακεδονία TV για την Ελένη Μενεγάκη και τη πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης μετά τις αλλαγές που έκανε στη μεσημεριανή της εκπομπή τη νέα σεζόν.

Κυρία Γκολεμά, ακούσαμε ότι η Ελένη θα ήταν μειωμένη η ώρα της με την καινούρια σεζόν, ότι θα έκανε κάτι καινούριο, θα έκανε κάτι διαφορετικό από αυτό που μας είχε συνηθίσει. Την είδαμε, ξεκίνησε…

Δεν βλέπω καμία ουσιαστική διαφορά. Αυτά τα προγράμματα δεν μπορείς να τα αλλάξεις και πολύ, δεν είναι εύκολο. Μέτρια τη βλέπω και μέτρια πηγαίνει κιόλας. Πιστεύω ότι γενικά το τηλεοπτικό κοινό είναι κουρασμένο και φαίνεται και από άλλα προγράμματα όχι μόνο από την Ελένη, γιατί λείπουν οι φρέσκιες ιδέες, τα καινούρια πρόσωπα. Προσπαθεί, νομίζω είναι θέμα ασυναρτησίας και δομής της εκπομπής, δηλαδή δεν έχει μια δομή από όλη την ομάδα, δεν νομίζω ότι φταίει η Ελένη μόνο. Πιστεύω ότι θα ήθελε κάποια βοήθεια πιο δυναμική, πιο νεανική; Πάντως κάτι θέλει.

Θα μπορούσε αυτό το πράγμα να το προβλέψει από μόνη της;
Ε η Ελένη είναι γάτα τώρα σε αυτά, δεν είναι εύκολο να πεις δεν ξέρει ή οτιδήποτε, αλλά εξίσου γάτα και το κοινό πλέον και δεν το κοροϊδεύεις πια τόσο εύκολα όσο τα προηγούμενα χρόνια.

Σε κάτι άλλο θα τη φανταζόσασταν;
Δεν νομίζω ότι θα κάνει καμία έκπληξη. Δεν βλέπω κάτι.
Είναι από τα απαραίτητα πρόσωπα της τηλεόρασης μια Ελένη Μενεγάκη;
Για την Ελληνική τηλεόραση είναι μια χαρά η Ελένη Μενεγάκη και είναι ένα μεγάλο όνομα. Δεν μπορείς να το περάσεις έτσι και ούτε να πεις, να το σβήσεις ή οτιδήποτε.

Σας αρέσει στις συνεντεύξεις;
Δεν βρίσκω καμία έξυπνη ιδέα στις συνεντεύξεις της ή κάτι πρωτότυπο. Θεωρώ ότι κινείται στο μοτίβο όλων αυτών των νεαρών ή μεγαλύτερων γυναικών χωρίς προσόντα αλλά μόνο με λίγη εμπειρία που την απόκτησαν από την τηλεόραση, κάνουν συνεντεύξεις. Ξέρετε η συνέντευξη είναι το πιο δύσκολο είδος στη δημοσιογραφία, δεν είναι εύκολο πράγμα. Οπότε και τον πιο χαζό να έχεις απέναντι σου ή τον πιο αδιάφορο, θέλει μια εμπειρία.

Έχει απέναντί της πιστεύετε πιο δυνατές εκπομπές;
Ξέρετε να σας πω τι έχει απέναντί της; Απέναντι της έχει ένα νεκρό κανάλι το MEGA. Βασικά, η Μενεγάκη αυτή τη στιγμή χάνει από επαναλήψεις ενός καναλιού που δεν υπάρχει στην ουσία. Χάνει από τη «Μαρία την άσχημη» που κάνει κάτι 28%, κάτι τέτοια πράγματα. Δλαδή δεν χάνει από ζωντανούς ανθρώπους από ίση προς ίση να το πω έτσι. Χάνει από προγράμματα που τα έχουμε δει και ξαναδεί και ξαναδεί και τα βλέπουμε επειδή είναι τα καλύτερα. Είναι αστείο δηλαδή να κάνει 28% η «Μαρία η άσχημη» που βλέπαμε πριν από τόσα χρόνια έτσι και να είσαι εσύ τώρα ζωντανή και να κάνεις όλα αυτά και να κάνεις 13.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !