Καλεσμένοι στην εκπομπή "DOT." του τηλεοπτικού σταθμού "ΣΚΑΪ" βρέθηκαν η Μάγδα Πένσου και ο Δημήτρης Αποστόλου. Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στο Θανάση Αναγνωστόπουλο, αποκάλυψαν την αλήθεια για τη σχέση τους με την παραμικρή λεπτομέρεια.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως το βασικό πρόβλημα του συζύγου της ήταν πως νόμιζε πως τον απατά.

«Το βασικότερο πρόβλημα ήταν ότι έχασε την πίστη του σε μένα γιατί νόμιζε ότι έχω κάτι άλλο εξωσυζυγικό. Και όταν εγώ έλεγα ότι δεν έχω… Πόσο καιρό μπορείς να αντέξεις εσύ στην καθημερινότητά σου να ακούς ότι έχεις κάποιον άλλον, ενώ τον μόνο που αγαπάς να είναι τον σύζυγό σου; Αυτά τα σενάρια δεν μου άρεσαν.

Κράτησε πάρα πολύ αυτό και εμένα δεν μου άρεσε γιατί κάποια στιγμή καταλαβαίνουν και αυτά τα δύο παιδάκια ότι η μαμά είναι στεναχωρημένη με αυτά που ακούει. Εγώ πάντα ήμουν ειλικρινής και δεν θα είχα πρόβλημα να πω ότι ερωτεύτηκα κάποιον άλλον και δεν θέλω να είμαστε μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Δεν είχα κάτι άλλο! Του το έλεγα συνέχεια, ήταν πιεστικό όλο αυτό, δεν μπορούσα να το αντέξω. Τον αγαπάω και πάντα θα τον αγαπάω, αλλά δεν μπορείς να συνεχίσεις, αν πιέζεσαι τόσο. Δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ»

Ολόκληρη τη συνέντευξη κυμάνθηκε στο ίδιο μήκος κύματος και μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]