Η διαμάχη Λιάγκα-Κολέτσα: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της συνέντευξης...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Σάλος έχει γίνει με την αποχώρηση της Χριστίνας Κολέτσα από το late night του Γιώργου Λιάγκα και η Τίνα Μεσσαροπούλου στο tv-24.gr αποκαλύπτει το ακριβές ρεπορτάζ και τους ενδιαφέροντες διαλόγους ανάμεσα στον παρουσιαστή και στη τραγουδίστρια.

Η Χριστίνα Κολέτσα ως αποχωρήσασα παίκτρια του «Nomads» έπρεπε να παρευρεθεί υποχρεωτικά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα όπως επίσης και να κάνει και μια εμφάνιση στο «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά, την οποία και έκανε. Εφτασε μάλιστα μόνη της, παρά τις κατηγορίες που ακούστηκαν από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Λιάγκα – χωρίς ωστόσο να πει το όνομά της – ότι «πήγε στο πλατό με δυο μανατζαρέους και δυο κομμωτές». Περίμενε και τέσσερις ώρες μέχρι να ξεκινήσει το γύρισμα ενώ την έβαψαν και την χτένισαν οι άνθρωποι που υπάρχουν στο πλατό, αν και η Χριστίνα Κολέτσα δεν έχει ούτε μάνατζερ, ούτε καν δισκογραφική αλλά παρόλα αυτά κάτι έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια.

Η συνέντευξη ξεκίνησε κανονικά και όπως ήταν φυσικό ο Γιώργος Λιάγκας έφτασε στο θέμα της ενδοοικογενειακής βίας και κακοποίησης που η ίδια έχει δημοσίως παραδεχτεί ότι έχει δεχτεί τόσο εκείνη όσο και η μητέρα της. Η Χριστίνα Κολέτσα απάντησε ότι ναι είναι κάτι που έχει πει στο παρελθόν κι έχει φυσικά παραδεχτεί χωρίς ωστόσο να θελήσει να μπει σε άλλες λεπτομέρειες. «Μέρες που είναι θα ήταν καλό να μην μαυρίζουμε τις ψυχές των ανθρώπων», είπε, θέλοντας να μην σχολιάσει άλλο το συγκεκριμένο γεγονός. Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε καθόλου στον παρουσιαστή ο οποίος νευριασμένα άρχισε να της λέει ότι αν είναι να απαντάς έτσι καλύτερα να σταματήσουμε το γύρισμα. Η τραγουδίστρια τότε του απαντά: «Γιατί δεν σου απάντησα σε αυτό που με ρώτησες;»Αλλά ο Γιώργος Λιάγκας επέμενε: «Οχι δεν γίνεται έτσι αν είναι να μου δώσεις και τις ερωτήσεις. Μήπως θέλεις να σε ρωτήσω τι ομάδα είσαι;». Τότε η Χριστίνα του λέει: «Οκ ευχαριστώ πολύ. Αν είναι έτσι, σταματάμε το γύρισμα. Γεια σας».

 Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας μιλούσε για το συμβάν – χωρίς φυσικά να αποκαλύψει το όνομα- για «γνωστή τραγουδίστρια που αποχώρησε από την εκπομπή του λόγω των ερωτήσεων που της έκανε. «Δεν θέλησε να μιλήσει για τα προσωπικά της ενώ ο κ@λος της είναι σε όλα τα περιοδικά», είπε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο και τόνισε πως σε αντίθεση με εκείνη ο Γιώργος Θεοφάνους -που ήταν ο δεύτερος καλεσμένος της εκπομπής χθες – κάνει κατάθεση ψυχής και μιλάει ανοικτά για όλα.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δικαιωμα της χριστινας ειναι να μη μιλησει τοσο ανοιχτα για ενα τοσο σοβαρο θεμα .θα μπορουσε να περασει ωστοσο ενα κοινωνικο μηνυμα . Απ την αλλη καταλαβαινω και το λιαγκα γιατι ας μη γελιομαστε τι να τη ρωτησει? Για την πορεια της? Για το nomads τις κλικες που μας εχουν πρηξει με τη λεξη αυτη και τα προσωπικα της . Ειναι ενα θεμα ομως πολυ ευαισθητο και θα πρεπει να υπαρχει ενα τακτ προς τη χριστινα και τον οποιονδηποτε . Οσον αφορα αυτα που ειπε στο ραδιοφωνο εεεε ειναι θεουλης χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !