Ιβάν Σαββίδης: «Όταν ήρθα στο Έψιλον ένιωσα έντονα μια αρνητική ενέργεια στον χώρο»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα για τους εργαζόμενους στο «Ε». Το κανάλι, το οποίο πρόσφατα άλλαξε χέρια και πέρασε στην ιδιοκτησία του Ιβάν Σαββίδη, μπαίνει σε μία νέα εποχή, η οποία φαντάζει, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του ίδιου του ιδιοκτήτη, ιδιαιτέρως ευοίωνη.

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του καναλιού «Ε» και θέλησε να μιλήσει στους εργαζομένους προκειμένου να θέσει τα νέα δεδομένα.

Ο κύριος Σαββίδης είπε μεταξύ άλλων ότι στόχος του είναι το κανάλι να γίνει νούμερο ένα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πιστεύει ότι από τη δουλειά και την πορεία του «Ε» θα γίνει ακόμη πιο πλούσιος από ό,τι είναι, δείχνοντας έτσι την πίστη του στον σχεδιασμό που ήδη έχει γίνει.

«Ο στόχος μου δεν είναι ούτε το 6%, ούτε το 7%, ούτε το 10% της τηλεθέασης, αλλά η πρωτιά».

Τόνισε πως πιστεύει στην ορθοδοξία και στον Ελληνισμό και γι' αυτό το λογότυπο θα γίνει μπλε, από κόκκινο που είναι τώρα. Το κανάλι θα αλλάξει εγκαταστάσεις, ενώ την τρέχουσα σεζόν δεν θα γίνει εδραίωση του υπάρχοντος μπάτζετ.

«Και την πρώτη φορά που ήρθα εδώ, αλλά και σήμερα, ένιωσα έντονα μια αρνητική ενέργεια στον χώρο. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που σας λέω με σιγουριά ότι θα φύγουμε από εδώ. Ήδη έχουμε βρει τις νέες εγκαταστάσεις του σταθμού, στις οποίες θέλω εσείς να μπείτε μέσα και να φτιάξετε όπως ακριβώς θέλετε ώστε να είστε χαρούμενοι σε ένα νέο και αποδοτικό περιβάλλον».

Όσον αφορά την πολιτική του καναλιού, το μόνο που ανέφερε είναι πως σιχαίνεται τη δίχως λόγο αντιπολιτευτική διάθεση των κομμάτων.

«Η μόνη μου γραμμή είναι ότι θέλω να λέμε την αλήθεια. Ακόμη κι όταν οι άλλοι επιμένουν στα ψέματα, εμείς θα λέμε την αλήθεια», τόνισε ο επιχειρηματίας.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτό το "μπείτε στο χώρο και φτιάξτε τον όπως εσείς θέλετε" ακούγεται ιδανικό.Μακαρι να εφαρμοστούν όλα αυτά και να χαλάσει επιτέλους ο κ. Σαββίδης την πιάτσα ως προς τις συνθήκες εργασίας στον Τύπο -εντυπο και οπτικοακουστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !