Ο ηθοποιός, Γιάννης Ποιμενίδης, μιλά για το σίριαλ, ''Παρθένα Ζωή'', το σενάριο, αλλά και τους λόγους που η σειρά ''έχει δέσει''.


Πώς νιώθει ,εν τέλει, ο Γιάννης Ποιμενίδης ως πρωταγωνιστής της πιο παράδοξης ιστορίας που έχει παίξει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση;  

«Μιλάμε για ένα τελείως σουρεαλιστικό σενάριο, το οποίο βέβαια έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, όχι μόνον για εμάς αλλά και για τον κόσμο που το παρακολουθεί. Είναι κάτι πολύ φρέσκο!»

Γιατί θεωρεί πως ο κόσμος κόλλησε τόσο πολύ με την «Παρθένα Ζωή»; Μήπως απλά ήταν επηρεασμένος από το ξένο σενάριο που «έπαιξε» κάποια χρόνια πριν και σημείωσε μεγάλη επιτυχία; 

«Γιατί είναι πολύ ''φρέσκο''.  Λίγο τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν, λίγο το σενάριο... συνθέτουν κάτι διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα στη μικρή οθόνη» .

Ποια ήταν η δική του άποψη, όταν διάβασε για πρώτη φορά τα πρώτα επεισόδια;  

«Μου άρεσε πολύ, γιατί παρά το παράδοξο του κεντρικού θέματος, της Ζωής δηλαδή που είναι και έγκυος και παρθένα, το σενάριο έχει δημιουργήσει ιδιαίτερες και δυνατές σχέσεις σε διάφορα επίπεδα που δημιουργούν ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον».

Αυτά δήλωσε ο ηθοποιός στο 7 Μέρες Tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]