Ο Κρέτσος σε συνέδριο για την τηλεοπτική και κινηματογραφική παραγωγή

0

Η προβολή της Ελλάδας στον οπτικοακουστικό τομέα με έμφαση στην προώθηση του νέου θεσμικού πλαισίου για την ενίσχυση της παραγωγής οπτικοακουστικών έργων στη χώρα μας, αποτέλεσε το
βασικό σκοπό της επίσκεψης του Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρη Κρέτσου, στο Λονδίνο. Ο κ. Κρέτσος συμμετείχε στο Παγκόσμιο Συνέδριο Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων στο Λονδίνο, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπροσώπους του BFI (British Film Institute), της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για το Animation (Animation Europe), καθώς και παράγοντες της ευρωπαϊκής κινηματογραφικής και τηλεοπτικής παραγωγής και παραγωγής video games.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του αλλά και της πρωτοβουλίας της Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για καλλιέργεια συνεργασιών με δημοσιογραφικούς οργανισμούς παγκόσμιας εμβέλειας, ο Γενικός Γραμματέας είχε επίσης συναντήσεις με σειρά στελεχών του BBC όπως τον Grant Welland, Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Τομέα του BBC World Wide, τη Natasha Hussein, Διευθύντρια Διανομής και Πωλήσεων του BBC, καθώς και τη Helen Keefe, Επικεφαλής Διεθνούς Πολιτικής του BBC, με τους οποίους συζήτησε το ενδεχόμενο στενότερης συνεργασίας των δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών της Ελλάδας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

O Γενικός Γραμματέας είχε, επίσης, συναντήσεις με σειρά στελεχών του BBC Radio όπως τον Διευθυντή Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του BBC, Frederick Durman, τον Διευθυντή Εκδόσεων του BBC World Service, Steve Titherington, και το στέλεχος του σταθμού, Tamara Walsh, όπου εξετάστηκαν συγκεκριμένοι τρόποι συνεργασίας του BBC Radio World και της ΕΡΤ των δύο φορέων, ενόψει και του νέου ψηφιακού ραδιοφώνου της ΕΡΤ. Τέλος ο κ. Κρέτσος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ψηφιακού Ραδιοφώνου (World DAB), Πάτρικ Χάνον, και συζήτησε μαζί του θέματα εφαρμογής και ρύθμισης του μη-αναλογικού ραδιοφώνου σε διεθνές επίπεδο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !