Κατερίνα Καινούργιου: Μιλά για όλους και όλα!

0

Συνέντευξη στο περιοδικό "People" και τη δημοσιογράφο Βένια Καραγιάννη έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη δύσκολη εποχή μετά την "έξοδο" της από το δυναμικό του Αlpha, ενώ αποκαλύπτει αν θα βρίσκεται στο νέο Εpsilon, που πλέον ανήκει και επίσημα στον Ιβάν Σαββίδη.

Όταν έφυγες από τον Alpha, ένιωσες κάποια πικρία; Ότι ίσως σε αδίκησαν ή δεν σε αξιοποίησαν όπως εσύ θα ήθελες;

Τότε, ναι, έφυγα με πολύ μεγάλη πικρία, γιατί το ένιωθα σαν το τηλεοπτικό μου σπίτι. Όχι όμως ότι δεν μου έδωσαν ευκαιρίες –θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι αδικήθηκα–, αλλά στο τέλος δεν μου άρεσε ο τρόπος που έφυγα. Και είχα στενοχωρηθεί πολύ. Μετά όμως ήρθε κάτι καλύτερο. Συνεργάστηκα με καλύτερους και πιο αξιόλογους ανθρώπους. Δηλαδή αυτή η αλλαγή μου έκανε μόνο καλό. Θέλω να πω ότι δεν πρέπει να καταστροφολογούμε επειδή φύγαμε από μια δουλειά. Όταν έφυγα, νόμιζα ότι ήταν το τέλος του κόσμου και πιο πολύ απογοητεύτηκα από κάποιες συμπεριφορές. Ξέρεις, στα κανάλια υπάρχουν πρόσωπα που έχουν εμμονές. Εγώ την εμμονή την έχω ζήσει από τέτοια πρόσωπα, σε σημείο να θέλουν να εξαφανιστώ. Όπως και με κατηγόρησαν για χαμηλά νούμερα, για τα οποία πίστευαν ότι ευθυνόμουν εγώ. Εκείνη την περίοδο κατάλαβα ότι πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στη φιλία και τη δουλειά με τα διοικητικά στελέχη. Πρέπει να έχεις συγκεκριμένες, διακριτές σχέσεις και το πιστεύω ακράδαντα. Δεν θέλω με τους καναλάρχες και τους διευθυντές να έχω «κολλητηλίκια», γιατί, όταν χαθεί αυτή η ισορροπία, χάνονται κι άλλα πράγματα.

Έκανες λοιπόν λάθος χειρισμούς;

Σίγουρα, αλλά δεν το σκέφτομαι πια, κοιτάζω μπροστά και δεν είμαι παρελθοντολόγος. Τώρα περνάω καλύτερα, είμαι πιο ώριμη τηλεοπτικά, κάνω μεγαλύτερη επιτυχία, είμαι καλύτερη παρουσιάστρια και πλέον αγαπάω πιο πολύ αυτό που κάνω. Και σαφώς έχω καλύτερους συνεργάτες.

Έχεις κάνει κάποιες συζητήσεις; Θα παραμείνεις στο δυναμικό του Ε;

Δεν είναι ότι έχω κάνει κάποια κουβέντα, υπάρχει όμως μια θετική διάθεση να με στηρίξουν. Εγώ συνεχίζω μέχρι τον Ιούλιο του 2018 και θέλω να συνεχίσω στο Ε, ειδικά με αυτά τα νέα δεδομένα.

Όταν λες «να γίνουν κάποιες αλλαγές», εννοείς να αλλάξεις και ώρα; Θα ήθελες να κάνεις ένα πιο κλασικό πρωινό, στη ζώνη 10.00-13.00;

Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο, αλλά αν με ρωτάς τι θα ήθελα, ναι, θα ήθελα να πάω λίγο πιο αργά. Μου αρέσει το κλασικό πρωινό. Μου αρέσουν τα ζώδια, μου αρέσει η μαγειρική, τα γυναικεία θέματα, αλλά έχω μια ενότητα που σκίζει με τις τηλεφωνικές γραμμές, κάτι που σημαίνει ότι και πιο αργά να πάω θα την κρατήσω. Όπως και να έχει, είμαι στρατιώτης κάθε σταθμού και ακούω τι μου λένε. Ακόμα και αν μου πουν ότι πρέπει να πάω 6.00 το πρωί ή να πάω το μεσημέρι, θα το κάνω γιατί είναι πιο έμπειροι από εμένα. Είναι δυνατόν εγώ να κάνω του κεφαλιού μου;

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !