Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανατρέπει όσα ξέρουμε για το Γιώργο Μαυρίδη!

0

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε o Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το γνωστό μοντέλο κάθισε στον καναπέ της πρωινής εκπομπής και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που δέχτηκε από τη Φαίη Σκορδά και την παρέα της, σε πολλές από τις οποίες "πρωταγωνιστής" ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Ο Γιώργος είχε όλα τα φόντα και τις ικανότητες να πάρει το παιχνίδι, το χρηματικό έπαθλο και να το χρησιμοποιήσει όπως εκείνος θέλει. Τώρα, αν αυτός επέλεξε να κάνει διαφορετικά πράγματα, τα οποία εγώ δεν γνωρίζω… Εγώ τον γνώρισα τις πρώτες δύο εβδομάδες να κάνουμε χαβαλέ, να μας εκμυστηρεύεται και να του εκμυστηρευόμαστε πράγματα… Όταν αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι έχει στο κεφάλι του ένας άνθρωπος και μπορεί να μην περνάει όμορφα στο παιχνίδι, αποτραβιέσαι κι εσύ.» ανέφερε σχετικά με τη σχέση του με το Γιώργο Μαυρίδη.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε λίγο αργότερα, όταν η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Γιώργος Μαυρίδης συμμετείχε στο Nomads με αντάλλαγμα την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, από τον ΑΝΤ1, καθώς ο Δημήτρης τόνισε πως: «Μας το είχε πει την πρώτη εβδομάδα και του λέμε ΟΚ, τέλος. Μας το είχε πει»


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !