ποια έκανε αυτή τη δήλωση;


Η Κωνσταντίνα Κλαψινού ,που πρωταγωνιστεί στα ''Παλληκάρια'' του ΑΝΤ1 ,μιλά στον ''Τηλεθεατή'' για την ηρωίδα της αλλά και για τον Γιώργη Κοντοπόδη, με τον οποίο συνεργάζονται...

Σας αρέσει ο ρόλος σας;  

«Έναν τέτοιο ρόλο περίμενα επτά χρόνια. Η Δανάη είναι η αγαπημένη μου ηρωίδα και έχω πολλές απαιτήσεις από εκείνη. Ο Μάριος Αθανασίου με έχει στηρίξει πάρα πολύ στα νέα μου βήματα, όπως και η Μαρία Σολωμού. Δεν είχε τύχει να δουλέψω με κανέναν από το καστ και νιώθω τυχερή που συνεργάζομαι με τέτοιους συναδέλφους». 

Ποια είναι η γνώμη σας για τον Γιώργη; 

«Όταν τον πρωτοείδα, νόμιζα ότι δεν θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε! Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος, αλλά ήταν υπόθεση ενός μόνο γυρίσματος για να αισθανθώ διαφορετικά. Είναι από τις πιο ωραίες συνεργασίες που έχω κάνει και είναι ένας άνθρωπος που θέλω να παραμείνει στη ζωή μου». 

Θέατρο κάνετε;  

«Στο θέατρο είμαι στην αγαπημένη κωμωδία, "Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης", σε σκηνοθεσία και εδώ του Βασίλη Θωμόπουλου. Με τον Βασίλη Θωμόπουλο και με τον Σπύρο Πούλη είμαστε μαζί 24 ώρες το 24ωρο. Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα μεταφορά της ταινίας στη σκηνή και ο Σπύρος είναι απίστευτος. Ο κόσμος φεύγει πάρα πολύ ευχαριστημένος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]