Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να κινηθεί νομικά και να στείλει εξώδικο, καθώς είδε το πρόσωπο της φιγουράρει σε δημοσιεύματα για το κύκλωμα κοκαΐνης.

Μέσω του δικηγορικού γραφείου της Αρχοντούλας Παπαναγιώτου, η παρουσιάστρια του Epsilon, ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία ανάμειξη με αυτό και πως επιθυμεί να μην γίνεται οποιαδήποτε χρήση φωτογραφίας της σε σχετικά θέματα.


Η ενόχληση της παρουσιάστριας προκλήθηκε από δημοσίευμα που χρησιμοποίησε φωτογραφία της με τον πρώην σύντροφο της.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η δικηγόρος της, αναφέρει:

«Η κα Καινούριου επιθυμεί με την παρούσα να ενημερώσει όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά σε βάρος της ιστοσελίδας www.makeleio.gr, λόγω παράνομης χρήσης από την ως άνω ιστοσελίδα φωτογραφίας της μαζί με τον πρώην σύντροφό της σε δημοσίευμα με τίτλο “ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ στο κύκλωμα της ΚΟΚΑΣ. Συλλήψεις, ανακρίσεις και προφυλακίσεις. Η μισή κοσμική και πάμπλουτη Ελλάδα στα δίχτυα της Μαφίας των ναρκωτικών. Εμείς δεν βάζουμε την υπογραφή μας στη συνωμοσία της σιωπής και πράττουμε το δημοσιογραφικό μας καθήκον. ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ”. Παράλληλα, επιφυλασσόμενη παντός δικαιώματός της αιτείται με την παρούσα να απόσχετε από οποιαδήποτε χρήση της φωτογραφίας της σε ανάλογα δημοσιεύματα αναφερόμενα στο λεγόμενο κύκλωμα ναρκωτικών του Κολωνακίου, καθώς, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η κα Καινούριου ουδεμία σχέση δεν έχει με τη συγκεκριμένη υπόθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]