Ο Κώστας Τσουρός, μιλώντας αποκλειστικά στο Face2Face του tvnea, απάντησε μέσα σε άλλα
τόσο για τον λόγο που αρνήθηκε να μπει στη Μπεκατώρου, όσο και για το πώς δέχεται τις κριτικές...

Αν δεν κάνω λάθος, είχες δεχτεί πρόταση και από τη Μπεκατώρου για το ‘’Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ’’. Γιατί αρνήθηκες τότε;  

''Απλά τότε ίσως δεν ήταν ακόμα ώριμες οι συνθήκες για να κάνω το άλμα. Η πρόταση αυτή έγινε πριν από περίπου 4 χρόνια. Το timing παίζει πάντα πολύ σημαντικό ρόλο. Αν και η Μαρία επίσης με έκανε τότε να αισθανθώ πολύ άνετα, μάλλον δεν ήταν τότε η ώρα…''.

Έδεσες από την πρώτη στιγμή με τη φιλοσοφία του ‘’Πρωινού’’,και η παρουσία σου αντιμετωπίστηκε θετικά από τον Τύπο. Αλήθεια, ποια η σχέση σου μαζί του; Λαμβάνεις υπόψιν σου τις κριτικές; 

''Χαίρομαι που το λες, αν και δεν ήταν όλες οι κριτικές θετικές για το πρόσωπό μου. Σέβομαι πολύ τους συναδέλφους που κάνουν αυτή τη δουλειά και λαμβάνω υπόψιν μου τις κριτικές και τα σχόλια που είναι καλοπροαίρετα, είτε αυτά είναι θετικά είτε αρνητικά. Το γεγονός ότι είμαι και γω δημοσιογράφος με κάνει να μπορώ να ξεχωρίζω πότε τα λόγια έχουν ουσία και πότε απλά λέγονται γιατί πρέπει κάτι να πουν. Στη δεύτερη περίπτωση πλέον αδιαφορώ πλήρως''.

Το ‘’Πρωινό’’ τη φετινή σεζόν βγήκε με αέρα ανανέωσης, και η ομάδα είναι πια εντελώς διαφορετική. Πώς είναι η χημεία σας στο πλατό;  

''Η χημεία ανάμεσα στους ανθρώπους και πόσο μάλλον σε αυτούς που λειτουργούν καθημερινά από κοινού έχοντας έναν κοινό σκοπό, είναι σαν τα φρούτα. Στην αρχή είναι άγουρα, με τον καιρό ,όμως, ωριμάζουν. Νομίζω ότι πλέον η σχέση μας έχει ωριμάσει''.

Δείτε όλα όσα είπε, πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]