Ο Νίκος Μάνεσης επέστρεψε φέτος στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και η υποδοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "Real Life" και την Πολυξένη Καραμίχα, ο πετυχημένος δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στη λήξη της συνεργασίας του με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.

Τι «χάλασε» στην συνεργασία σας με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου;

Τίποτα. Η Αλεξάνδρα ξεκίνησε κουρασμένη, δήλωσε κουρασμένη, πήρε τα ρεπό της και δεν επέστρεψε ποτέ. Προτίμησε να κάνει δελτίο ειδήσεων. Αυτό μου ανακοίνωσε, αυτό ξέρω. Τώρα να συμβαίνει κάτι άλλο, δεν το γνωρίζω. Η Αλεξάνδρα θα ήταν δίπλα μου σε όλη την εκπομπή, είχε συμφωνήσει, γνώριζε ποιος είναι ο ρόλος της. Η ίδια, από τη δεύτερη κιόλας εκπομπή, δήλωσε πολύ κουρασμένη γιατί δεν παίρνει τα ρεπό της και είπε πως τα χρειάζεται. Από εκεί και πέρα, για περισσότερα στην Αλεξάνδρα.

Πολλοί «φλερτάρουν» με την παρουσίαση…
Η παρουσίαση δημιουργεί ματαιοδοξία. Είμαι το παλαιότερο μέλος του Alpha και έχω κατηγορηθεί για πολλά πράγματα, όπως για γκρίνια… Ποτέ, όμως δεν κατηγορήθηκα για καβαλημένο καλάμι. Δεν θα βρείτε ψήγμα βεντετισμού από πλευράς μου. Έχω δώσει πολλές φορές πρόσφορο έδαφος σε πολλά ονόματα του επαγγέλματος, που στη συνέχεια μεγαλούργησαν. Έχουν περάσει πολλά βαριά ονόματα από τα «χέρια» μου. Παρ’ όλα αυτά, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ επικοινωνιακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]