Μένιος Φουρθιώτης: Φανερά καταβεβλημένος στην εκπομπή του! Η αποκάλυψη για ...

Περιπέτεια με την υγεία του π
έρασε τις προηγούμενες ημέρες ο Μένιος Φουρθιώτης. Mετά την έλευση του Ιβάν Σαββίδη στο Έψιλον, ο παρουσιαστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε άρον άρον στο νοσοκομείο.

Μετά από πολλές εξετάσεις που έκανε διαπιστώθηκε ότι ο παρουσιαστής είχε πολλές μέρες να φάει και «ξύπνησε» το πρόβλημα που είχε με το στομάχι του, καθώς δίνει μάχη με την νευρική ανορεξία.

Ενώ ο Μένιος και τα «Αποκαλυπτικά» ήταν να μην βγουν στον αέρα, ο παρουσιαστής εκανε την διαφορά και εμφανίστηκε κανονικά! Στην έναρξη φυσικά τοποθετήθηκε για όλο αυτό που συνέβη, φανερά ταλαιπωρημένος, λέγοντας:

«Πάνω από όλα είναι η υγεία μας! Να θυμάστε πως αυτό είναι το σημαντικότερο που πρέπει να προσέχουμε!», είπε ο παρουσιαστής, ενώ αμήχανοι οι συνεργάτες του, του ευχήθηκαν να είναι περαστικό! Στην συνέχεια ο παρουσιαστής «κάρφωσε» πρώην συνεργάτη του λέγοντας: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του! Και λυπάμαι που θα το πω για όσα λέγονται και γράφονται από ανθρώπους που δεν περίμενες, από ανθρώπους που βοήθησες να κάνουν κάτι παραπάνω στην καριέρα του και αυτό θυμίζει το παράδειγμα με τον λύκο και την κοκκινοσκουφίτσα. Αυτό το λέω για έναν πρώην συνεργάτη μας, αλλά προχωράμε!»

Δείτε το απόσπασμα στα δύο βίντεο που ακολουθούν:


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: