Την απολαμβάνουμε κάθε εβδομάδα στο "The Voice" και πραγματικά είναι απολαυστική! Ο λόγος για την Έλενα Παπαρίζου, η οποία αν και μεγάλωσε στη Σουηδία έχει την Ελλάδα πάντα μέσα στην καρδιά της.

Στο "The Voice" θαυμάζουμε την επικοινωνιακή αμεσότητα σας- ποιός μπορεί να ξεχάσει ότι σηκωθήκατε και χορέψατε ικαριώτικο; Οι Έλληνες τραγουδιστές συνήθως δεν είναι τόσο άνετοι. Αυτή την επικοινωνιακή προσέγγιση την οφείλετε στο γεγονός ότι μεγαλώσατε στη Σουηδία;

«Δεν θα 'το έλεγα. Έχει να κάνει με το ποιοι με μεγάλωσαν και σε τι περιβάλλον, όχι σε ποια χώρα. Πάντοτε είχα την ανάγκη να είμαι αυθόρμητη και να είμαι έξω καρδιά, γιατί έτσι πιστεύω ότι έχουμε πολλά περισσότερα να κερδίσουμε από τη ζωή»

Νιώθετε διχασμένη ανάμεσα στην ελληνική και τη σουηδική κουλτούρα;

«Ποτέ, γιατί πάντα έπαιρνα τα καλύτερα από τις δυο χώρες, αποφεύγοντας τα μικρά αρνητικά. Πολλές φορές είναι ωραίο να πετά μια σουηδική συμπεριφορά μέσα στην ελληνική κουλτούρα, όπως μου αρέσει να πετάω ένα ελληνικό στοιχείο μέσα στη σουηδική σιωπή» αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Τηλεθεατής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: