Δήμος Βερύκιος: Μιλά ανοιχτά για το "κόψιμο" της "Ελληνοφρένειας"


Αδιαμφισβήτητα, η τηλεοπτική είδηση του τελευταίου 24ωρου είναι το πρόωρο τέλος της εκπομπής "Ελληνοφρένεια". Από χθες, όλοι οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να ανακαλύψουν αν τα αίτια αυτής της απόφασης είναι καθαρά οικονομικά ή αν εμπλέκονται και πολιτικοί παράγοντες.

Τη δική του απάντηση έδωσε σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή "Happy Day", ο δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος της τηλεόρασης του ALPHA, Δήμος Βερύκιος:

«Μου λένε γιατί δεν λες για την Ελληνοφρένεια. Διαβάζω και στο Έθνος: “Μας φάγανε γιατί ενοχλούσαμε”. Δεν είναι έτσι ρε παιδιά. Εγώ τα λέω αλλά δεν με ακούτε. Η τηλεόραση είναι επιχείρηση, δεν είναι μοναστήρι. Δεν είναι Κύριε ελέησον! Ευλόγησον! Η Ελληνοφρένεια δεν ενοχλούσε, απλώς, δεν πουλούσε. Αυτοί οι οποίοι ενδεχομένως λένε τώρα για την Ελληνοφρένεια, δεν έβλεπαν την Ελληνοφρένεια. Δεν την στήριζαν. Δυστυχώς ήταν πολύ κάτω από τον μέσο όρο του σταθμού η Ελληνοφρένεια. Εγώ θέλω την εναλλακτική ενημέρωση και με κόστος. Αλλά μέχρι εκεί που μπορούν να κρατήσουν οι πλάτες της επιχείρησης. Οικονομικά και εμπορικά και όχι πολιτικά δε συνέφερε η συνέχιση της συγκεκριμένης εκπομπής!» ανέφερε χαρακτηριστικά.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΜΗΤΡΟΣ

Διαφωνείς και θες να εκφράσεις την άποψη σου; Μίλα δυνατά!🔊 Facebook: Νίκος Κοντομήτρος | Instagram: nick_kontomitros
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

1 Τα Σχόλια σας:

Markos Nomikos είπε...

Τότε γιατί δεν κόβει και τη Μενεγάκη;που κάνει πιό χαμηλά νούμερα;Άρα μάλλον κάτι άλλο παίζει (πολιτικό το κόστος).