Για ακόμη μια σεζόν η Ιωάννα Ασημακοπούλου υποδύεται στο ΣΟΪ ΣΟΥ τη...Ζουζουνέλ, ή ,αλλιώς,
την Αντωνία. Η ηθοποιός μιλά στο Τηλέραμα για τον ρόλο της αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου.

Πείτε μας μερικά πράγματα για τη... Ζουζουνέλ!

«Είναι ένας ρόλος που πολύ έχω αγαπήσει τέσσερα χρόνια τώρα, καθώς έχει μπόλικο... ζουμί και ωραία ''πατήματα''. Έχω συνδεθεί ιδιαίτερα με την Αντωνία, την οποία έχουμε δει και σε πολλές πτυχές της προσωπικότητάς της: φοβισμένη, ζηλιάρα, διεκδικητική, στεναχωρημένη...».

Τα πάντα, εν ολίγοις, εκτός από επαναστατική ως προς την πεθερά της...  

«Το ίδιο, ξέρετε, μου λένε και όσοι με συναντούν: ''Τι θα γίνει, βρε Αντωνία; Δεν θα πατήσεις ποτέ πόδι;''. Δεν ξέρω ,όμως ,τι σχεδιάζουν σε ό,τι αφορά το σενάριο οι υπεύθυνοι. Σίγουρα θα είχε κάποια στιγμή πολύ ενδιαφέρον το να δούμε τη Ζουζουνέλ να ξεπερνά τα όριά της, να χτυπά κόκκινο ,και εν τέλει να επαναστατεί ενάντια στην πεθερά της. Έχει ,όμως, πολλή πλάκα, γιατί ειλικρινά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο στενή σχέση αγάπης έχουμε στην πραγματικότητα με τη Μίρκα...».

Σας έχει ενοχλήσει ποτέ που σας σταματούν στον δρόμο και σας μιλούν για την Αντωνία;  

«Δεν έχω ενοχληθεί ποτέ! Αντιθέτως, το βρίσκω πολύ λογικό και πολύ γλυκό τόσα χρόνια τώρα να έχει ταυτιστεί το κοινό με κάποιους ήρωες της σειράς, και να συμπάσχει. Είναι τόσο τρυφερό να σου μιλούν για τη δουλειά σου και να εισπράττεις όλη αυτή την αγάπη. Για μένα είναι κινητήρια δύναμη!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]