Σαν κεραυνό
ς εν αιθρία έπεσε την Παρασκευή η είδηση της παραίτησης της Άληστις Μαραγκουδάκη από τον ΣΚΑΙ, για την οποία, μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από καμία από τις δύο πλευρές.

Κατά την διάρκεια του Happy Day το πρωί της Δευτέρας, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης, η οποία αποδίδεται στο  κακό κλίμα που υπήρχε ανάμεσα στην κα. Μαραγκουδάκη και την διευθύνουσα σύμβουλο , Εύη Κουτσαφτάκη.

Σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος, για τους καλά γνωρίζοντες εντός του ΣΚΑΙ, η παραίτηση δεν ήταν κάτι ξαφνικό, καθώς από τον Αύγουστο, οπότε και επέστρεψε στο κανάλι η κα. Κουτσαφτάκη, υπήρχαν διαφωνίες μεταξύ των δύο γυναικών.

Το παράδοξο είναι ότι η κα. Κουτσαφτάκη έφερε, το 2014, στο κανάλι του Φαλήρου την κα Μαραγκουδάκη και η ίδια έγινε αφορμή για να παραιτηθεί. Συγκεκριμένα, η κα. Μαραγκουδάκη είχε παραγκωνιστεί και αυτό ήταν κάτι που την είχε ενοχλήσει, ενώ, πίσω από την πλάτη της, γίνονταν επαφές με στελέχη του Mega για την θέση της. Πάντως, η παραιτηθείσα φέρεται να είναι ήδη σε επικοινωνία με το Epsilon, το οποίο σύντομα θα περάσει εξ’ ολοκλήρου στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη.

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]