Αρκεί μία φιλανθρωπική πράξη να «σβήσει» τρεις μήνες;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5
Ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν, είναι και θα είναι το πιο αμφιλεγόμενο πρόσωπο που συμμετείχε στο φετινό Nomads.

Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα, το άλλοτε World Party boy με τα καλοσχηματισμένα τατουάζ και τα αγορίστικα αστεία περί κλαρίνων έστρεφε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο τα φώτα και τις κάμερες προς το μέρος του. Και ομολογουμένως μέχρι και περίπου δέκα μέρες πριν τον τελικό όλα έδειχναν πως είναι ένας υποδειγματικός παίκτης reality που με τη συμπεριφορά του έκανε το κοινό να εθιστεί θετικά ή αρνητικά μαζί του.

Μέχρι που όλα άλλαξαν, όταν πήγε στο νοσοκομείο (ή ξενοδοχείο, όπως είχε πει η Φαίη Σκορδά) και ήταν λες και κάποιος προσπάθησε να τον επαναφέρει στις... εργοστασιακές του ρυθμίσεις και η συμπεριφορά του έκανε στροφή 360 μοιρών.

Αρκετοί εκ των παικτών του Nomads λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα για τον Γιώργο Μαυρίδη. Δηλαδή πως όταν ήταν με τους συμπαίκτες του είχε μία συγκεκριμένη συμπεριφορά, η οποία άλλαζε όταν πλησίαζαν οι κάμερες. Δεν το λέει ένας, το ισχυρίζονται αρκετοί, άρα μάλλον έχει κάποια δόση αλήθειας.

Το παράδοξο μαζί του ήταν πως από ένα σημείο και μετά φαινόταν να μην παίζει για πάρτη του αλλά εκπροσωπώντας ένα γκρουπ τριών παικτών, με τους οποίους μοιράστηκε και ορισμένα έπαθλα ένεκα της στενής τους σχέσης εντός Nomads. Περίεργο, σχεδόν πρωτοφανές για reality, αλλά φαινόταν πραγματικά μεγαλόψυχο.

Μέχρι τη βραδιά του μεγάλου τελικού που το ένα και μοναδικό ουσιαστικά θετικό στοιχείο για τη συμμετοχή του στο Nomads διέλυσε ό,τι λέγαμε για εκείνον. Δεν υπήρξε ποτέ κανένας παίκτης reality που μπήκε σε αυτό ως μονάδα ώστε ό,τι κερδίσει να το δώσει για ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Σε αυτό πρέπει να του βγάλουμε το καπέλο.

Όμως η κίνηση αυτή αρκεί για να διαγραφεί οτιδήποτε είχε κάνει μέχρι εκείνη την ημέρα; Έχοντας περάσει περίπου 3 μήνες στο Nomads δημιουργώντας δακρύβρεχτους μονολόγους και προκαλώντας διαμάχες για το φαγητό που πήγαινε στον σκύλο, κάνοντας φανερά μία δίχως άλλο στρατηγική νίκης μέχρι την τελευταία μέρα, προσπάθησε να αγωνιστεί για ένα τόσο καλό σκοπό; Και αφού μέχρι και οι ίδιοι οι συμπαίκτες του γνώριζαν πόσο δημοφιλής είναι στο τηλεοπτικό κοινό, προς τι όλο αυτό το show;

Η απόφαση του Γιώργου Μαυρίδη να παραχωρήσει το σύνολο των απολαβών του από ένα τηλεοπτικό project  -και μάλιστα τέτοιου είδους- σε ένα φιλανθρωπικό σκοπό είναι πρωτοφανής και δεν χωρά κανένα αρνητικό σχόλιο. Αλλά πέρα από κάθε σκοπό, ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε τηλεόραση και μάλιστα σκληρή. Τίποτα άλλο.

yupiii.gr-Κωνσταντίνος Αντωνάτος

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπράβο στον Γιώργο μακάρι και οι άλλοι παίκτες να έμπαιναν για τέτοιο σκοπό.. Όλα τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση στα μίντια.. Δεν μπήκαν σε εκκλησία ένα ριαλυτι παιχνιδι ήταν.. με διάφορες συμπεριφορές βλέπε Ζωη κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ωραια τεκμηριωμενη αποψη .. ισως οντως να ταν λιγο υπερβολικος παραπανω σε σημειο στημενου το γεγονος ομως οτι ακομα και αν μιλουσε ασχημα ειπε μπροστα στους αλλους οτι δεν τους παει ... ο κοσμος και μεσα και εγω τον αγαπησαμε πολυ και τον στηριξαμε μεχρι τελους αρα κατι σημαινει αυτο . Ολοι οι παικτες ηταν υπερβολικοι ας δειξουμε την ευνοια προς ολους .. ας μη λιθοβολουμε ανθρωπους . Ακομα και για τη φιλανθρωπια που εκανε διαβασα τερατα και ειναι το μοναδικο πραγμα στο οποιο πρεπει να σταθουμε . Τελος η γνωμη μου ειναι οτι ολοι οι παικτες ειχαν καραστρατηγικαρα και φανηκε ακομα και οι πιο γλυκαναλατες .. και καλα καναν ολοι ειναι πολλα τα χρηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα σε όλους! Είστε καλό site, αλλά δεν είναι καλό να παρασύρεστε και να προβάλλετε απόψεις που είναι αμφιλεγόμενες. Το τι πραγματικά συνέβη εκεί πέρα δεν ειμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε... Σιγά που θα βγουν λάδι όλοι οι υπόλοιποι, που προφανώς έχουν συνεννοηθεί να λένε τα ίδια πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχει σημασία νομίζω η συμπεριφορά του Μαυρίδη μέσα στο ΠΑΙΧΝΊΔΙ το τονίζω.. Όσο το φιλανθρωπικό του.. Εκεί του βγάζω το καπέλο!! Όλοι παρόμοιες στρατηγικές είχαν.. Ένα μπράβο στον Γιώργο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατά την γνώμη μου όλοι όσοι μπαίνουν σε αυτά τα παιχνίδια έχουν στρατηγική. Το θέμα είναι ότι ο Μαυρίδης την χρησιμοποίησε για καλό σκοπό. Οπότε χίλια μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !