Ο παρουσιαστής του ALPHA, Χρήστος Φερεντίνος, που για 2η σεζόν παρουσιάζει το DEAL ,
μιλά μέσα σε άλλα για τα τηλεπαιχνίδια...

Tι προτιμά; Ραδιόφωνο ή τηλεόραση; 

«Πάντα έλεγα τηλεόραση, παρ’ ότι ξεκίνησα με ραδιόφωνο. Στην τηλεόραση βρήκα τον χώρο μου νομίζω. Τώρα ,όμως, με τη Νέγκα στο ραδιόφωνο περνάω πολύ καλά, παρ’ ότι είναι Σαββατοκύριακο και μερικές φορές… σιχτιρίζω. Το αγαπώ το ραδιόφωνο αλλά υπάρχουν εκεί πολύ καλύτεροι από εμένα. Νομίζω ότι η τηλεόραση είναι ο χώρος μου, εκεί αποδίδω καλύτερα...».

Δεν σου έχουν λείψει τα οδοιπορικά σου; Σχεδιάζεις να τα επιχειρήσεις κάποια στιγμή ξανά;  

«Να σου πω, αυτό είναι πάντα καημός μου. Από τότε που σταμάτησα, έχουν περάσει 20 χρόνια, αμάν… (γελάει), πάντα έλεγα να το ξανακάνω. Αυτές είναι οι αγαπημένες μου εκπομπές. Το “Άκου να δεις” και το “Ακούνα ματάτα” είναι οι εκπομπές με τις οποίες ξεκίνησα, είναι το μεράκι μου και νιώθω ότι εκεί είναι το… γήπεδό μου. Ποτέ δεν εγκαταλείπω αυτήν την ιδέα, είναι το όνειρό μου και κάποια στιγμή, αρκεί να έχουμε την ενέργεια να κινούμαστε, θα επιστρέψω…».

Τι είναι αυτό που κάνει ένα τηλεπαιχνίδι να προσελκύει κοινό, και μάλιστα καθημερινά;  

«Νομίζω κυρίως η καλή παρέα. Είναι ένα πρόγραμμα για όλη την οικογένεια και αυτό σημαίνει ότι αφορά και τους πιτσιρικάδες και τους έφηβους ,και τις μαμάδες και τους μπαμπάδες, και τις γιαγιάδες και τους παππούδες. Δηλαδή, τελείως διαφορετικοί άνθρωποι μπορούν να κάτσουν να το δουν. Μπορείς να τους βάλεις στον ίδιο καναπέ και είναι τέτοια η ώρα που τους χωράει όλους. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε κάποια πράγματα, αλλά ταυτόχρονα και πάρα πολύ ανοιχτός για να μπορείς να επικοινωνείς με τον κόσμο. Δεν είναι όλα τα τηλεπαιχνίδια ίδια. Και τα δύο που επιλέξαμε με τα στελέχη του ALPHA είναι τηλεπαιχνίδια με το στοιχείο της έκπληξης, της ταχύτητας της εναλλαγής συναισθημάτων, που παίζουν δεκαετίες σε τηλεοράσεις όλου του κόσμου».

Αυτά δήλωσε στον Σωτήρη Μανιάτη και το efsyn.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: