Ντέπυ Γκολεμά: Η τηλεκριτικός πετά τα βέλη της στον ALPHA για το κόψιμο της ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ...

0
''το 'χουν στον Alpha να κόβουν επιτυχημένες εκπομπές. Το ΤΑΤΟΥΑΖ έχει τσόντες!''

H '' Ελληνοφρένεια '' κόπηκε αιφνιδίως πριν από κάποιες μέρες από το πρόγραμμα του Alpha, και σίγουρα αποτέλεσε είδηση-βόμβα, καθώς την προηγούμενη μάλιστα μέρα η εκπομπή είχε σημειώσει σαρωτικό ποσοστό. Η εκπομπή ,Όλα Καλά, με τη Μαρία-Λουίζα Βούρου, επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο, Ντέπυ Γκολεμά, για να τοποθετηθεί σχετικά.

Η γνωστή τηλεκριτικός κατακεραύνωσε το κανάλι, λέγοντας μέσα σε άλλα τα εξής:

«Το ‘χει ο Alpha να κόβει επιτυχημένες εκπομπές όταν ενοχλείται με πολιτική χροιά…
Κάθε τι που κάνει σάτιρα, ραδιοφωνικά και κυρίως τηλεοπτικά, μου αρέσει. Ναι , μου άρεσαν( ενν. τα παιδιά της ''Ελληνοφρένειας''). Πολλά είχαν γι' αυτό δεν ευδοκίμησαν. Φαίνεται αυτή η εποχή, που είναι εποχή αδειών και εποχή διάφορων πραγμάτων, πρέπει να μετράει κανείς τις κουβέντες και τα λόγια του, όχι από τους συναδέλφους,  αλλά από τους έχοντες τα κανάλια. Ας βρει ένα πρόγραμμα που κάνει 18 τα εκατό πέραν του Τατουάζ με τις τσόντες ,και μετά να μιλήσει. Όταν τα κανάλια καταλαβαίνουν ότι τα συμφέροντά τους μπορεί να θιγούν και μπορεί να έχουν άνωθεν διαμαρτυρίες, εντάξει ,αυτός που θα την πληρώσει είναι αυτός που κάνει εκπομπή και ενοχλεί. Η σάτιρα πάντα ενοχλούσε έτσι και αλλιώς, εκτός κ' αν ήταν κατευθυνόμενη».Ακόμη, σχολιάζοντας το ότι η εκπομπή δέχτηκε πρόταση από την ΕΡΤ, η τηλεκριτικός σημείωσε: «Καλά για την ΕΡΤ λίγο δύσκολο το βλέπω, αλλά οπωσδήποτε ναι, είναι άξια παιδιά, κάπου θα πάνε. Για την ΕΡΤ δεν το πιστεύω».

Η δημοσιογράφος ,τελειώνοντας, σχολίασε και το γεγονός ότι ο Γιώργος Μαυρίδης κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει εκπομπή στον ΑΝΤ1 .Η Ντέπυ Γκολεμά ,λοιπόν, επεσήμανε πως αυτά τα θεωρεί φτηνή λύση και τίποτα περισσότερο.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !