Σήμερα το tvnea μας κλείνει 9 χρόνια. Ανήκω στους αναγνώστες του από το πρώτο κιόλας διάστημα λειτουργίας του, ενώ ως συντάκτης βρίσκομαι εδώ από τον Ιούνιο του 2011. Σίγουρα πολλοί θα πίστευαν πως το blog αυτό και στην πορεία site δεν θα αντέξει για πολύ καιρό και πως σίγουρα κάποια στιγμή θα εξαφανιστεί ή θα παρακμάσει.

Τίποτα δεν έγινε από αυτά, παρά τα πολλά νέα sites που προέκυψαν, την τηλεοπτική υποστήριξη που είχαν κάποια άλλα και "ομπρέλα" ενός δυνατού ομίλου ή κάποιου διασήμου. Το tvnea.com ήταν, είναι και θα είναι εδώ, διότι πάνω από όλα λειτουργεί με κέφι και χαρά. Απολαμβάνουμε να γράφουμε την άποψη μας, λατρεύουμε να μιλάμε με στελέχη, αρχισυντάκτες, παρουσιαστές,δημοσιογράφους και ηθοποιούς για να βγάλουμε το ρεπορτάζ, τρελαινόμαστε στο να επιλέγουμε να "παίξουμε"  τα πιο ενδιαφέροντα αποσπάσματα από την τηλεόραση, αγαπάμε να επισκεπτόμαστε όλα τα site για να διαπιστώσουμε μήπως μας ξέφυγε κάποια είδηση και μας αρέσει να περνάμε τα νούμερα τηλεθέασης.

Οτιδήποτε γίνεται με μεράκι και διάθεση δεν έχει να φοβάται τίποτα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αρχισυντάκτη μας, Γιώργο Πασχαλίδη, που αφενός μας δίνει άπλετη ελευθερία και αφετέρου μας προστατεύει από τις διάφορες κακοτοπιές. Ένα ευχαριστώ στον συνάδελφο Μανώλη Τσιχλάκη, για την υπέροχη καθημερινή συνεργασία και συνεννόηση. Είναι σημαντικό να μπορείς να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους για τα καθημερινά ζητήματα της δουλειάς και να έχετε τον ίδιο τρόπο σκέψης στα πράγματα και κυρίως να τον θαυμάζεις.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους των Media που θα μπουν στη διαδικασία να μας δώσουν το αληθινό ρεπορτάζ και το αληθινό παρασκήνιο, διότι χωρίς το αποκλειστικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ δεν μπορεί να σταθεί ένα μιντιακό site.

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας διαβάζετε καθημερινά. Χαιρόμαστε να σας κρατάμε συντροφιά με γνώμονα την ενημέρωση και την άποψη. Μη ξεχάσουμε, βέβαια, και αυτούς που συχνά σχολιάζουν αυτά που γράφουμε. Ευχαριστούμε και αυτούς που λένε όμορφα λόγια, αλλά και αυτούς που βρίζουν και έτσι ξεσπούν. Δεν μας πειράζει να είμαστε ο σάκος του μποξ στη δύσκολη καθημερινότητα του καθενός.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ TVNEA ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΉΣΕΙΣ!!!! ❤️❤️❤️

Κυριάκος Θεοδοσίου είπε...

Μπράβο Άγγελε, μπράβο παιδιά ! Χρόνια πολλά, TVNEA !
Φιλιά σε όλο το team, συνεχίστε την άψογη δουλειά !

Bottom Ad [Post Page]