Τι σηματοδοτεί η άφιξη Πεφάνη στην 24MEDIA;

0

Αίσθηση και πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει στη µιντιακή αγορά η ανακοίνωση ότι ο Νίκος Πεφάνης αναλαµβάνει από την 1η Ιανουαρίου 2018 διευθύνων σύµβουλος στην 24MEDIA του
∆ηµήτρη Μάρη. Από τα πιο γνωστά στελέχη στον χώρο των µέσων µαζικής ενηµέρωσης, ο κ. Πεφάνης υπήρξε τα προηγούµενα χρόνια στενός συνεργάτης του Σταύρου Ψυχάρη τόσο στον ∆ΟΛ όσο και, στη συνέχεια, στο Mega, αλλά και της οικογένειας Μπόµπολα, καθώς διατηρεί πολύ καλές σχέσεις τόσο µε τον Γιώργο Μπόµπολα όσο και µε τον γιο του, Φώτη. 

Τον περασµένο Φεβρουάριο, ο κ. Πεφάνης προσελήφθη από τον Όµιλο ,Πήγασος, σε µια ύστατη προσπάθεια που έκανε τότε ο Φώτης Μπόµπολας να προχωρήσει σε πλήρη αναδιοργάνωση του εκδοτικού συγκροτήµατος, το οποίο έτριζε εκ θεµελίων, κάτι το οποίο, πάντως, δεν στάθηκε δυνατόν. Πιο νωρίς, διετέλεσε διευθύνων σύµβουλος της εκτυπωτικής Ίριδας, στην οποία αντιπρόεδρος ήταν ο Φώτης Μπόµπολας. 


Αν και ο Πήγασος, λόγω των πολύ µεγάλων χρεών δεν κατάφερε να διασωθεί, ο κ. Πεφάνης διατήρησε µια πολύ καλή κοινωνική σχέση µε την οικογένεια Μπόµπολα και γι’ αυτόν τον λόγο δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιµούν ότι η είσοδός του στον όµιλο του ∆ηµήτρη Μάρη ξαναβάζει, από την πίσω πόρτα, τον Φώτη Μπόµπολα στον χώρο των µέσων µαζικής ενηµέρωσης, απ’ όπου απουσιάζει το τελευταίο διάστηµα, τουλάχιστον εµφανώς. Άλλωστε, οι σχέσεις του κ. Μάρη µε τον Φώτη Μπόµπολα τα προηγούµενα χρόνια µπορεί να πέρασαν από κάποιες διακυµάνσεις, αλλά ήταν στενές. Ενδεχοµένως η άφιξη Πεφάνη να τις κάνει ακόµη πιο κοντινές το επόµενο διάστηµα. 

Στις εγκαταστάσεις της 24MEDIA, πάντως, επιτελικά στελέχη έλεγαν ότι η προσθήκη του κ. Πεφάνη θα ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται για καλύτερη διακίνηση των εντύπων του οµίλου, αλλά θα συµβάλει και σε όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες που είτε έχουν ξεκινήσει είτε υπάρχει διάθεση να αρχίσουν, όπως η δηµιουργία τηλεοπτικού καναλιού. Ειδικά για τα έντυπα, στον όµιλο υπάρχει ικανοποίηση για την πορεία του «Έθνους της Κυριακής», αλλά όχι και για εκείνη του καθηµερινού φύλλου, το οποίο κινείται χαµηλότερα από τις προσδοκίες που υπήρχαν. Προσδοκίες, ωστόσο, υπάρχουν από την παρουσία Πεφάνη και για το εµπορικό κοµµάτι, στο οποίο θεωρείται επιτυχηµένος άνθρωπος της αγοράς.  Την ίδια ώρα στο ραδιόφωνο News 24/7 υπάρχουν παράπονα που εστιάζονται στο πρόσωπο του Κώστα Αρβανίτη, γενικού διευθυντή ενηµέρωσης του οµίλου, ο οποίος έχει ιδιαίτερο λόγο στον τοµέα του ραδιοφώνου. 

Πάντως, η άφιξη του Νίκου Πεφάνη από τον Ιανουάριο έχει δηµιουργήσει κλίµα αισιοδοξίας, ενώ και ο ίδιος ο ∆ηµήτρης Μάρης τον καλωσόρισε µε πολύ θερµό τρόπο: «Καλωσορίζουµε τον Νίκο Πεφάνη στην οικογένεια της 24ΜEDIA. Είµαστε πεπεισµένοι πως οι παραστάσεις και η εµπειρία του θα συντελέσουν στην περαιτέρω ενίσχυση και εδραίωση του οργανισµού, υλοποιώντας το ιδιαίτερα δυναµικό πλάνο ανάπτυξής µας για τα προσεχή χρόνια». 

Secret (Παραπολιτικά)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !