Η καλύτερη 24ωρη κρέμα προσώπου

0
Είσαι στη δεκαετία των 30 και προβληματίζεσαι ποια είναι η κατάλληλη κρέμα για σένα;
Δε ξέρεις αν χρειάζεσαι αντιρυτιδική-αντιγηραντική εξάλλου και μόνο οι λέξεις σε τρομάζουν από τώρα, να όμως που δε θέλεις να πας και στη λύση της απλής ενυδατικής που φορούσες όταν ήσουν 25.
Έχουμε τη λύση για σένα. Η 24ωρη ενυδατική κρέμα Ημέρας της Elotia είναι η καλύτερη επιλογή!
Μία κρέμα με αποκλειστικά Φυσικά Συστατικά που έχει Πιστοποίηση ΝATRUE που τα θαυματουργά συστατικά της την κάνουν μία ενισχυμένη ενυδατική κρέμα ιδανική για πρόληψη και καταπολέμηση των πρώτων λεπτών Γραμμών και Ρυτίδων.
Με δραστικά από φτέρη που συσφίγγουν και μειώνουν ορατά ρυτίδες και λεπτές γραμμές καθώς και μια φυσική πούδρα από ρύζι που απορροφά τη λιπαρότητα και βοηθά στη ματ όψη της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και φυσικά λάδια από ελιά & argan για τόνωση της ελαστικότητας και εκχυλίσματα από ρόδι και ελιά που προσφέρουν τα αντιοξειδωτικά συστατικά τους στην προστασία από την πρόωρη γήρανση.
1. GR Βιολογικό λάδι ελιάς:
Το λάδι ελιάς είναι πλούσιο σε ελαικό οξύ (ωμέγα – 9 λιπαρό οξύ) και φαινολικά συστατικά, συνεπώς περιποιείται και βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει την υδρολιπιδική της ισορροπία, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει σημαντική αντιοξειδωτική προστασία.
2. GR Αργανέλαιο:
Πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαράοξέα, τερπενοειδή, καροτενοειδή και βιταμίνη Ε, που του προσδίδουν άριστες καλλυντικές ιδιότητες. Είναι ιδιαίτερα ενυδατικό & θρεπτικό λάδι, κατάλληλο για ώριμα δέρματα.
3. GR Εκχύλισμα ροδιού:
Το πολύτιμο εκχύλισμα ροδιού περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε ελλαγικό οξύ, μια ουσία της ομάδας των πολυφαινόλων, που θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό και προστατεύει την επιδερμίδα από τη δημιουργία ελευθέρων ριζών. Περιέχει επίσης μεγάλες ποσότητες ταννίνων, ιδίως κηκιδικής ταννίνης, που θεωρείται ισχυρότατο αντιοξειδωτικό, καθώς και ανθοκυανίνες και φαινολικά οξέα.
4. GR Πούδρα από ρύζι:
Φυσική πούδρα από ρύζι, που βοηθά στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας της επιδερμίδας και χαρίζει μεταξένια υφή.
5. GR Liftessence nature (Εκχύλισμαφτέρης):
Φυσικό εκχύλισμα φτέρης που τονώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και μειώνει ορατά την όψη ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Μελέτες αποτελεσματικότητας σε εθελοντές, (in-vivo), έδειξαν ότι μειώνει την επιφάνεια των ρυτίδων, λειαίνει και τονώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.
6. GR Υαλουρονικό οξύ:
Το υαλουρονικό οξύ ελέγχει το περιεχόμενο νερό στους ιστούς και επιβραδύνει την εξάτμιση του από την επιδερμίδα, αυξάνοντας την ενυδάτωση του δέρματος. Ταυτόχρονα, συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.
7. GR Αμυγδαλέλαιο:
Bοηθά στην αποκατάσταση της υδρολιπιδικής ισορροπίας της επιδερμίδας και στην προστασία του δέρματος από ερεθισμούς. Έχει επίσης την ιδιότητα να σχηματίζει φιλμ στην επιφάνεια της τρίχας και είναι εξαιρετικό μαλακτικό για τα ξηρά μαλλιά.
8. GR Εκχύλισμα φύλλων ελιάς:
Το εκχύλισμα φύλλων ελιάς είναι πλούσιο σε ελαιοευρωπεΐνη, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό συστατικό, καθώς και σε άλλα φαινολικά συστατικά, τερπενοειδή και φυτοστερόλες, γνωστά για την αντιοξειδωτική και καταπραϋντική τους δράση.
9. GR Βούτυρο καριτέ:
Ενυδατώνει και φροντίζει ιδανικά το ξηρό, ερεθισμένο ή σκασμένο δέρμα.


24ΩΡΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΗ - ΜΙΚΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Για ΑΓΟΡΑ κάντε κλικ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !