ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θα μεταφερθεί μετά στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Χθες ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1 πως από τη Τρίτη 2 Ιανουαρίου στο πρόγραμμα του σταθμού εντάσσεται η νέα σειρά "ANNE" στις 10 το βράδυ μετά την επανάληψη της σειράς "Κάτι χωρισμένα παλληκάρια".

Το κανάλι του Αμαρουσίου πιστεύει πολύ σε αυτή τη σειρά, διότι θεωρεί ότι έχει εκείνα τα μυθοπλαστικά στοιχεία που μπορούν να "καθηλώσουν" το τηλεοπτικό κοινό. Πολλοί απόρησαν, ωστόσο, που αποφάσισαν να την προβάλλουν το βράδυ αφού για εκείνες τις ώρες ετοιμάζουν αρκετά νέα προγράμματα.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως το σκεπτικό του ΑΝΤ1 είναι το εξής: H σειρά θα ξεκινήσει την πορεία της στην prime time με σκοπό να "προλάβει" να κατακτήσει κοινό πριν την έναρξη του "Survivor". Μόλις είναι έτοιμα τα νέα προγράμματα του σταθμού (Μποτρίνι, Dancing, Bachelor και Sunday Live), τότε το καθημερινό τούρκικο σήριαλ θα μετακομίσει στην απογευματινή ζώνη.

Φυσικά αυτό θα εξαρτηθεί και από τα νούμερα τηλεθέασης που θα έχει σημειώσει μέχρι τότε στη βραδινή ζώνη. Αν τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά, δεν αποκλείεται να έχουμε πρόωρο κόψιμο. Επικρατέστερο σενάριο είναι να προβάλλεται Από την άλλη κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι υπάρχει περίπτωση να δούμε την "ANNE" και στη ζώνη 7-8 ως lead in του δελτίου ειδήσεων, με την "Παρθένα Ζωή" να μετακομίζει πιο νωρίς το απόγευμα.

Για την ώρα, τα επεισόδια θα ξεκινούν στις 10 το βράδυ και θα ολοκληρώνονται στις 12.30

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. σιγουρα όταν ξεκινησουν τα καινουρια πρόγραμματα αν εχει παει καλα η σειρα θα μεταφερθεί τ απόγευμα αλλα όχι σε μια τσο σημαντικη ζωνη όπως το 7-8 και αυτό γιατι η σειρα εχει μονο 33 διωρα επεισοδια αν τα μισα παιξουν το βραδυ αφου θα είναι διωρα μετα θα μεινουν 30 ωριαια μονο,δλδ σε ένα μηνα θα εχει τελειωσει,τελη Μαρτη δλδ το αργοτερο.τους υπολοιπους μηνες δεν νομιζω να ρισκαρουν κατι καινουριο σε αυτή τη ζωνη. πιο πιθανη ωρα πιστευω είναι μετα το ρουκ ζουκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η σειρα αποτελειται απο 33 επεισοδια και ο αντ1 θα τα προβαλλει κανονικα σε σχεση με αλους σταθμους οποτε λογικα θα ολοκληρωθει στο prime time αν η τηλεθεαση βεβαια ειναι η ιδανικη. αλλωστε τα νεα προγραμματα του αντ1 θα αργησουν να κανουν την εμφανιση τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !