Κλείνει στον ΑΝΤ1 η Ελεονώρα Μελέτη! - Όλο το ρεπορτάζ...

4
Αν και ήταν συμφωνημένο με τον ΣΚΑΪ να αναλάβει τη φετινή σεζόν καθημερινή εκπομπή τελικά η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε να μην συνεχίσει τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη.

Και μπορεί η παρουσιάστρια να είχε αρνηθεί άλλες προτάσεις, αλλά έστω και μετά από το «διαζύγιο» με το σταθμό του Φαλήρου ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα με ρόλο-έκπληξη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου έγινε πρόταση στην Ελεονώρα Μελέτη από στελέχη του ΑΝΤ1 να είναι στην κριτική επιτροπή του «Dancing with thestars». Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι συμμετείχε σε προηγούμενο κύκλο του talent show και μάλιστα είχε αποσπάσει πολύ καλές κριτικές για τις χορευτικές επιδόσεις της. Αυτά ,λοιπόν, και άλλα πολλά… σκέφτηκαν στο κανάλι του Αμαρουσίου και της έκαναν την πρόταση-έκπληξη. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η παρουσιάστρια άκουσε με πολύ ενδιαφέρον την πρόταση και όπως όλα δείχνουν η επιστροφή της στο τηλεοπτικό τοπίο θα γίνει μέσα από το «Dancing with the stars».

Άλλωστε ,διανύοντας μία από τις πιο ευχάριστες περιόδους της ζωής της, αυτή της εγκυμοσύνης, δεν θα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα στη δουλειά της. Έτσι λοιπόν όπως όλα δείχνουν στις αρχές του καινούργιου χρόνου που θα κάνει πρεμιέρα ο καινούργιος κύκλος του «Dancing with the stars» η Ελεονώρα Μελέτη θα είναι ένα από τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής, δίπλα από την έμπειρη Γκαλένα Βελίκοβα που είναι σίγουρο ότι θα είναι σε αυτήν. Έτσι , αν και κάποιοι προσπάθησαν να της… κόψουν τα βήματα, τελικά η Ελεονώρα θα κρίνει τα… χορευτικά βήματα των διαγωνιζομένων!

Γρηγόρης Μελάς- Newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. θα μπορουσε καλιστα να ειναι και η παρουσιαστρια του dancing εφοσον δε θα ειναι η Ζετα,εχει και χιουμορ και πειρα και ικανοτητες εχει καληεπικοινωνια με το κοινο,εχει ατακα,ολα οσα δεν εχει δλδ η αχρωμη και κρυα Βανδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την εγκυμοσύνη είναι δύσκολο. Με την ίδια λογική θα έπαιρνε τη Δούκισσα για παρουσιάστρια ο ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά. Με τι να παρουσιάζει; Δε γίνεται να μη βάλει ένα τακούνι και να την έχουν κι ορθια. Εγώ πάντως ακόμα και αν την βάλουν να κάθεται σε έναν άσπρο τοίχο και να λέει ο,τι θέλει αυτή θα την βλέπω την Ελεονώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πέτσα Άγγελε ......μια Βαρδή στην επιτροπή θα το σώσει το σόου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !