Με δυνατά όπλα «κατεβαίνει» ο ΑΝΤ1 την Πρωτοχρονιά...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Φ
τωχή από εορταστικά προγράμματα θα είναι και φέτος η τηλεόραση, ωστόσο, αν μη τι άλλο ένα ρεβεγιόν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα τα κάνουμε! Ετσι, μετά την απόφαση του ΣΚΑΪ να μεταθέσει τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να δράσει και μάλιστα άμεσα βγάζοντας τον άσο από το μανίκι του.

Κι αυτός ο άσος ακούει στο όνομα Αντώνης Ρέμος με ότι κι αν συνεπάγεται αυτό τηλεοπτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του tv-24.gr και της Τίνας Μεσσαροπούλου, ο δημοφιλής τραγουδιστής θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα σε ένα διαφορετικό «Late Night Show» που δεν θα είναι τόσο «Late» δηλαδή αργά όσον αφορά στη μετάδοσή του από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Η εκπομπή που θα μαγνητοσκοπηθεί μέσα στο προσεχές διάστημα και με την οποία θα αλλάξουμε χρονιά θα προβληθεί στη ζώνη πράιμ τάιμ ενώ πέρα από την αποκλειστική συνέντευξη που θα δώσει ο Αντώνης Ρέμος – κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει συχνά – θα κρατήσει συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό και τραγουδιστικά ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες του. Μάλιστα, αυτό το διάστημα γίνονται προσπάθειες ώστε να βρεθούν μαζί στο πλατό και αγαπημένοι του φίλοι και συνάδελφοι όπως ο Βασίλης Καρράς, η Γλυκερία, ο Θέμης Αδαμαντίδης και άλλοι αλλά ακόμα τα ονόματα αυτά δεν έχουν επιβεβαιωθεί.




Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και το Ε θα έχει εορταστικό πρόγραμμα σύμφωνα με τη σελιδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !