Οι εμφανίσεις στον ΑΝΤ1 ενισχύουν τις φήμες...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Κάποια πράγματα δεν είναι και πολύ τυχαία!

Τις τελευταίες μέρες το τηλεοπτικό θέμα που συζητιέται έντονα είναι το αν η Δέσποινα Βανδή θα είναι τελικά η παρουσιάστρια του 6ου κύκλου του "Dancing with the stars".

Το ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο έχει γίνει σίγουρα και το πρόβλημα εντοπίζεται στις επαγγελματικές υποχρεώσεις με το μιούζικαλ Mamma Mia! . Αυτό δεν της επιτρέπει προς το παρόν να δώσει οριστική απάντηση στους υπεύθυνους του σταθμού –προς το παρόν η μόνη μέρα που θα μπορούσε να βρίσκεται στο live του Dancing είναι η Δευτέρα και ο σταθμός δεν έχει αποφασίσει αν θα προβάλλει το σόου στο οποίο ποντάρει πολύ εκείνη την ημέρα.

Όμως, το φλερτ γίνεται όλο και πιο έντονο. Στις 22 Δεκεμβρίου, η Δέσποινα Βανδή έδωσε μια συνέντευξη στο Καλημέρα Ελλάδα και τον Γιώργο Παπαδάκη, ενώ αμέσως μετά εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής Το Πρω1νό, την ώρα της που ο Βασίλης Καλλίδης παρουσίαζε τη στήλη της μαγειρικής. Η Φαίη Σκορδά την καλωσόρισε, ενώ μαζί με το πάνελ της εκπομπής χόρεψαν στους ρυθμούς του τραγουδιού «Χριστούγεννα».

Όλοι έσπευσαν να πουν πως ο ΑΝΤ1 με αυτό το τρόπο έκανε το δικό του καλωσόρισμα στη Δέσποινα Βανδή για τη συμμετοχή της στο Dancing with the Stars, ωστόσο αυτό είναι κάτι που ο σταθμός δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η συνεργασία της Δέσποινας Βανδή, τόσο στο The Voice όσο και στο Rising Star, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

peoplegreece.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !