Η Λίτσα Πατέρα μίλησε στην εκπομπή «Επιτέλους σαββατοκύριακο» τόσο για την απώλεια του Μίνωα Κυριακού, όσο και για τον συναισθηματικό δεσμό που έχει με τον ΑΝΤ1 που είναι τόσο ισχυρός ώστε να παραμένει σε αυτό τον τηλεοπτικό σταθμό για 27 χρόνια, παρόλο που μέσα σε αυτά τα χρόνια υπήρξαν κι άλλες προτάσεις.

Για την απώλεια του Μίνωα Κυριακού

«Είναι μια πληγή γιατί εγώ στον ΑΝΤ1 είμαι 27 χρόνια. Νιώθω ότι είναι η οικογένεια μου και πολύ περισσότερο ο Μίνως, ο οποίος ξέρω ότι είναι κάπου αλλού και μας βλέπει. Μας αγαπούσε σαν παιδιά του, μας αγαπούσε σαν δικούς του. Ήμασταν πιο λίγοι και ζούσαμε μαζί. Ήταν και πολύ στοργικός άνθρωπος και αυτό ήταν πραγματικά μια πολύ μεγάλη απώλεια για εμάς.»

Για τον ΑΝΤ1
«Σίγουρα υπήρξαν άλλες προτάσεις. Εγώ είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος. Θα εξομολογηθώ κάτι. Ο πατέρας μου ήταν στρατιωτικός. Αν μου πεις ποιες ήταν οι μεγαλύτερες πληγές της ζωής σου, θα σας πω το εξής, ότι από παιδάκι, επειδή έχω αλλάξει 14 σχολεία, εκεί που ήμουν προσαρμοσμένη σε ένα περιβάλλον με τους φίλους μου, έπρεπε να πάμε σε ένα άλλο μέρος. Μόλις είχα προσαρμοστεί, ξανάφευγα να πάω κάπου αλλού. Αυτό λοιπόν το ξερίζωμα, έχει μείνει μέσα μου και εάν θα έφευγα από τον ΑΝΤ1 θα ένιωθα πάλι το ίδιο ξερίζωμα. Αγαπώ τον ΑΝΤ1, δουλεύω για την εκπομπή μας, αλλά για κανέναν άνθρωπο, δουλεύω για τον ΑΝΤ1.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: