Συμβαίνει κι αυτό. Μέτα το 15-44 νέο κολπάκι οι γυναίκες...

5
Πάντα η γυναίκα κάνει τη διαφορά. Εκλεκτική, απαιτητική - γι’ αυτό και ο ALPHA αυτό τον χειμώνα κερδίζει την προτίμηση του γυναικείου κοινού.
Φέτος ο Alpha κυριαρχεί στην prime time ζώνη με σειρές που κόβουν την ανάσα, προσφέρουν συγκίνηση, χαρίζουν γέλιο αλλά και με εκπομπές που καθηλώνουν με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις και τις ανθρώπινες ιστορίες τους.

Prime time στον Alpha σημαίνει ποικιλία, επιλογή, εμπιστοσύνη. Η αποδοχή των τηλεθεατών αποτυπώνεται στον πίνακα τηλεθέασης όπου καταγράφονται υψηλές επιδόσεις. Και στην κορυφή όλων, οι γυναίκες. Γιατί η γυναίκα ξέρει!

Η σειρά «Το σόι σου», στο δίμηνο Οκτώβριος - Νοέμβριος 2017, κατέγραψε 30,8% στις γυναίκες 15- 24,  25,2% στις γυναίκες 25- 44 και 31,6% στις γυναίκες 45- 64.

Η σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» στο δίμηνο Οκτώβριος- Νοέμβριος 2017 σημείωσε 24,7% στις γυναίκες 15-24,  18,8% στις γυναίκες 25- 44, και 27,2% στις γυναίκες 45- 64.

Η εκπομπή «Πάμε Πακέτο» στην περίοδο Οκτώβριος - Νοέμβριος 2017 κατέγραψε 24,7% στις γυναίκες 15- 24 και 31,6% στις γυναίκες 45- 64.

Η εκπομπή «Φως στο τούνελ» στο δίμηνο Οκτώβριος - Νοέμβριος 2017 συγκέντρωσε 26,8% στις γυναίκες 25- 44 και 31,6% στις γυναίκες 45- 64.

Σε ό,τι αφορά «Το Τατουάζ», από την αρχή της σεζόν είναι πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του στα γυναικεία κοινά, αφήνοντας πίσω τα τρία μεγάλα προγράμματα του ανταγωνισμού.
Ειδικότερα: από την πρεμιέρα του στις 18 Σεπτεμβρίου έως σήμερα σημειώνει 37,4% στις γυναίκες 15-24, 27,4% στις γυναίκες 25-44 και 34,7% στις γυναίκες 45-64.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εντάξει ότι να ναι. Περιμένω με αγωνία το διάγγελμα του Βερύκιου για την επιτυχία του Άλφα στις γυναίκες. Αλήθεια το Happy Day τί νούμερα κάνει σε αυτή την κατηγορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεωρώ ότι από ένα σημείο και μετά καταντάει όχι εμμονή (δε θέλω να πω τόσο βαριά λέξη) αλλά κτ αντίστοιχο σε μικρότερη κλίμακα αυτή η λεπτή έστω ειρωνεία για τον Άλφα.Το βρίσκω απόλυτα λογικό ένας σταθμός που έχει πέσει από την πρώτη θέση στη δεύτερη και στην τρίτη να προσπαθεί να υπερασπιστεί επικοινωνιακά το πρόγραμμα του ,πολύ δε περισσότερο το Τατουάζ που είναι ακριβό.;
    Επίσης το γεγονός ότι κυρίως το γυναικείο κοινό στηρίζει το πρόγραμμά του δεν είναι κακό.Ο Άλφα μπορει να το εκμεταλλευτεί αυτό εμπορικά.Κι αυτές οι ανακοινώσεις είναι ίσως κ ένα κάλεσμα στις εταιρείες που ενδιαφέρονται για το γυναικείο αγοραστικό κοινό!
    Συμφωνώ ότι αρχικά έλεγαν ότι κοιτάνε το δυναμικό κοινό μετά το σύνολο του κοινου......αλλά τουλάχιστον το κάνουν με ανακοινώσεις τις οποίες φαντάζομαι μοιράζουν στον Τύπο. Δεν βγαίνουν να πουν ότι ότι τους βλέπουν 3.000.000 εκατομμύρια τηλεθεατές!!!
    Προσωπικα το Τατουάζ δε μαρεσει όπως κ κανένα της κατηγορίας του(καθημερινά δραματικά σίριαλ) . Παραδέχομαι όμως ότι πάει καλά κι ότι στις γυναίκες ακόμα καλύτερα. Τώρα αν τα στοιχεία αυτά είναι ψεύτικα εδώ είστε να μας το πείτε,γιατί εμείς προφανώς δεν μπορούμε να ξέρουμε αν λένε αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο 85-104 πόσο κάνει;χαχαχαχα!!!
    Εγώ πάντως λέω πως όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο 85-104 πόσο κάνει;χαχαχαχα!!!
    Εγώ πάντως λέω πως όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι απλά αστείο να προσπαθούν να δείξουν ότι είναι στην κορυφή ενώ δεν είναι ούτε καν στην 2η θέση.

    Μαρία άσε να το δω. Θα ζητήσω επίτηδες νούμερα για το γυναικείο κοινό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !