Zήνα Κουτσελίνη: Τα νούμερα της εκπομπής της και το σχόλιό της για τη νέα ΕΛΕΝΗ...

1

Η Ζήνα Κουτσελίνη για ακόμη μια σεζόν παρουσιάζει στο STAR την εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα, στη ζώνη 12-2, και κυριολεκτικά σαρώνει!

Η παρουσιάστρια μιλά στη Μάρτζυ Λαζάρου και τον ''Ελεύθερο Τύπο'', για τα νούμερα, την επιτυχία ,αλλά και τον ανταγωνισμό, εστιάζοντας στην Ελένη...

Παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης;

Δόξα τω Θεώ τα νούμερα της εκπομπής μας είναι πάρα πολύ καλά σε μια δύσκολη ζώνη, όπου ο καθένας έχει να επιλέξει πολλά προγράμματα. Θα ήμουν αχάριστη εάν έλεγα ότι o κόσμος δεν έχει επιβραβεύσει την εκπομπή, η οποία ξεκίνησε δειλά και έχει στην τρίτη της χρονιά μια δυναμική τεράστια. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι κάθε μέρα να δίνουμε στον κόσμο την ποιότητα που του αξίζει. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου μέσα από τη δουλειά μας. 

Τι λέει για τον ανταγωνισμό αλλά και την τηλεοπτική της αντίπαλο, Ελένη Μενεγάκη; 

Έχω δει όλο τον ανταγωνισμό. Από τη μία, η Ελένη Μενεγάκη βγαίνει 1-3 με μια εκπομπή όπως έχτισε το καλοκαίρι, η οποία είναι διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Είναι πιο Ελένη σε σχέση με την παρέα που είχε χτίσει τα προηγούμενα χρόνια. Από την άλλη πλευρά, η ενημέρωση με τους "Αταίριαστους" στον ΣΚΑΪ είναι μια εκπομπή που έχει χτιστεί με κοινό σταθερό. Εμείς μπήκαμε σφήνα μέσα σε αυτά τα προγράμματα και νομίζω ότι τα καταφέραμε στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Εγώ δεν θα κρίνω τα νούμερα τηλεθέασης της Ελένης, όμως, η Ελένη άλλαξε το τηλεοπτικό προϊόν και αυτό είναι αλήθεια. Κάθε αλλαγή θέλει τον χρόνο της και αυτό θα το δείξει ο κόσμος. Ο πρώτος χρόνος είναι ο χρόνος που βλέπεις τις δυνατότητες, o δεύτερος είναι ο χρόνος που χτίζεις και ο τρίτος είναι που παίρνεις το έπαθλο. Αυτό έχει συμβεί σε όλες τις εκπομπές στις οποίες ήμουν από πίσω όλα αυτά τα χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τρία χρόνια λέει πως θελουν οι εκπομπές για να πετύχουν. Ελληνική Κουτσελίνιος λογικη! Αν ενας είναι η γάτα και οι υπολοιποι ατάλαντα και ακατάρτιστα φτηνά χέρια, ΟΝΤΩΣ τόσο παίρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !