Γιώργος Λέντζας: Το τρίτο πρόσωπο του World Party μιλάει για τον Τανιμανίδη και το μεγάλο λάθος του Μαυρίδη

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Γιώργος Λέντζας φωτογραφήθηκε για τις σελίδες του DownTown και μίλησε για το τέλος του World Party αλλά και τη ψυχρότητα των σχέσεων του Γιώργου Μαυρίδη και του Σάκη Τανιμανίδη.

Για τη συνεργασία του με τον Σάκη Τανιμανίδη, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Τον Σάκη τον θεωρούσα και τον θεωρώ μέντορά μου. Μπορεί να είδε κάτι σ’ εμένα ή μπορεί να ήθελε να του βγει πιο φτηνή η παραγωγή, μην έχοντας έναν άνθρωπο που θα τον πληρώνει. Ίσως να είναι όλα από λίγο. Η τριβή ήταν τεράστια. Και ο Σάκης έχει πάρει πράγματα από μένα, όπως το να αντιλαμβάνεται τους νέους. Ήταν και εξακολουθεί να μου είναι συμπαθής. Ό,τι κι αν έχει γίνει» ενώ για το τέλος του «World Party» τόνισε: «Όταν τελείωσε το World Party έβγαλα στεναχώρια. Ήμουν στα όρια της κατάθλιψης. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Δεν μπορούσα να νιώσω ότι είχα κάτι τόσο όμορφο το οποίο είχε χαλάσει».

Τελικά ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν αυτός που έκανε «πίσω» πρώτος; Ο Γιώργος Λέντζας ξεκαθάρισε: «Ο Γιώργος το φορτώθηκε πάνω του, βλακωδώς κατά τη γνώμη μου, με την περιβόητη συνέντευξη που σου έδωσε μεσούσης της χρονιάς ότι η εκπομπή σταματάει. Κάναμε και οι υπόλοιποι επικοινωνιακά λάθη. Πήγαμε να το τρολάρουμε λίγο και προφανώς ο κόσμος κατάλαβε ότι όντως υπάρχει θέμα. Καμία σχέση. Ήταν μία κοινή απόφαση και των τεσσάρων μας».

Πώς προέκυψε η κόντρα που κατέληξε στις δηλώσεις εναντίον του Survivor; «Για μένα, δεν υπήρχε ποτέ κόντρα. Απλώς είναι ένα δημιούργημα το οποίο πουλάει. Εγώ είπα ότι χαίρομαι για τον Σάκη, αλλά δεν μου αρέσει που τον βλέπω εκεί. Εγώ όλο το επικοινωνιακό πλαίσιο το θεωρώ σιχαμένο. Κανένας δεν έχει το θάρρος της γνώμης του. Θεωρούμε επικοινωνιακό λάθος το να πεις τη γνώμη σου λίγο πιο ανοιχτά και όχι το να πεις μια παπάντζα μέσης λύσης. Ίσως γι’ αυτό και εγώ και ο Γιώργος να σου δίνουμε πάντα ωραίες συνεντεύξεις» εξήγησε ο Γιώργος Λέντζας, συμπληρώνοντας για την επίμαχη δήλωση ενάντια στον Σάκη Τανιμανίδη: «Δεν θα το έλεγα σε περιοδικό. Θα το έλεγα στην τηλεόραση. Δεν γράφτηκε αλλιώς, αλλά δεν είναι ίδιο να διαβάζεις κάτι και να βλέπεις κάποιον να το λέει». 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !