TVNEA.COM: Ακόμη πιο μοντέρνο, ακόμη πιο μιντιακό!

1
Το tvnea.com , ένας από τους πλέον δημοφιλείς ιστοτόπους στον κόσμο του Ηλεκτρονικού Τύπου, διανύει φέτος με επιτυχία την 9η σεζόν του, και σήμερα, 2 Νοεμβρίου 2017, γνωστοποιεί στο κοινό τη νέα του εμφάνιση.

Σε μια προσπάθεια ριζικής ανανέωσης της αισθητικής και εικόνας μας, το αγαπημένο σας site βρίσκεται από σήμερα μαζί σας ακόμη πιο ανανεωμένο, ακόμη πιο μοντέρνο, ακόμη πιο μιντιακό! Επί πλέον, πέραν της επιθυμίας μας για αναδιαμόρφωση της εικόνας ,σοβαρά τεχνικά κωλύματα δεν επέτρεπαν αφενός την ομαλή λειτουργία του site, και αφετέρου την εύκολη και ευχάριστη περιήγησή σας σε αυτό , κι έτσι κατέστη επιτακτική τούτη η εκ βάθρων αλλαγή.

Διατηρώντας το κομψό και καλοσχεδιασμένο logo μας ,που έχετε γνωρίσει και αγαπήσει, το tvnea προχώρησε και σε ουσιαστικές αλλαγές, που από τη μία συμπλέουν με ό,τι πιο μοντέρνο αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο, με ωραία αισθητική, ''ζωντάνια'', και νεανικότητα, κι από την άλλη εξασφαλίζουν την ομαλή και χωρίς τεχνικά προβλήματα περιήγησή σας.  Χωρίς να έχουμε πειράξει στο ακέραιο την ποιότητα της μιντιακής ενημέρωσης που τόσα χρόνια σάς παρέχουμε, το tvnea ,στο πλαίσιο επαναλανασαρίσματος, επεχείρησε αλλαγές και στο περιεχόμενο.

Το tvnea ,λοιπόν, που εξ αρχής σκοπός και στόχος του ήταν να παρέχει ρεπορτάζ για τις μιντιακές εξελίξεις, από σήμερα ανακοινώνει πως το περιεχόμενο και η ροή του γίνονται  πιο μιντιακά από ποτέ ,γιατί εσείς το θελήσατε. Καθημερινά όλες οι εξελίξεις, τα ρεπορτάζ, τα παρασκήνια, κι ό,τι στον μικρόκοσμο των media συμβαίνει, θα ανεβαίνει στο tvnea! Η υπόλοιπη ειδησεογραφία θα έχει φυσικά και αυτή τη θέση της στο site μας, όταν, όμως, αυτό είναι αναγκαίο, αλλά και όταν οι εξελίξεις το απαιτούν.

Το tvnea.com , που ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2008 από τον Γιώργο Πασχαλίδη, σας περιμένει από σήμερα ,με την ολοκαίνουργια και σύγχρονη εικόνα του, να το…εξερευνήσετε, να ενημερωθείτε από αυτό , και να το αγαπήσετε ακόμη πιο πολύ! Γιατί το tvnea...είστε εσείς!


tvnea.com: Το σερφάρισμα, σταματάει εδώ!



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !