Το tvnea.com ,με χαρά ανακοινώνει πως την Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017, ματαβαίνει σε…νέα σελίδα!

Την 1η Δεκεμβρίου, το tvnea συμπληρώνει 9 ολόκληρα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο Ηλεκτρονικό Τύπο, όμως, από δω και πέρα η 1η Δεκεμβρίου δεν θα είναι απλά η ημέρα των γενεθλίων του, αλλά αυτή η ημερομηνία θα σηματοδοτεί πια και τη νέα σελίδα στην οποία περνά το site
Κι όταν λέμε νέα, το εννοούμε! Γιατί μετά από πολλά χρόνια και μετά από αρκετά ενδιαφέρουσες βελτιώσεις στην εικόνα, το tvnea αποφάσισε να αναβαθμίσει ριζικά το… πρόσωπό του! 

Κοντά σας, λοιπόν, με καινούργιο logo! Ή μάλλον, όχι απλά καινούργιο.

Αλλά ένα logo με…
εντελώς διαφορετική ταυτότητα,  
απλοϊκό και σύγχρονο σχεδιασμό,  
νεανικό ύφος!   
  
Στον αέρα σε λίγες μέρες ένα tvnea με…
καλύτερη δομή,
πιο ζωντανά χρώματα,
πιο…παιχνιδιάρικα και νεανικά γραφικά!

Σε μια προσπάθεια εξέλιξης της αισθητικής μας, και σε μια εποχή που και οι ανάγκες του Διαδικτύου άλλαξαν, επιλέγουμε και φέρνουμε κοντά σας ένα λογότυπο ,που αφήνει πίσω όσα ξέρατε! Επειδή πάντα το tvnea αφουγκραζόταν τις εξελίξεις σε επίπεδο καινοτομίας γραφικών ,έρχεται να σας παρουσιάσει μια εικόνα κομψή και εύχρηστη, αλλά συγχρόνως ,και μια εικόνα που συμφωνεί και συμπλέει με ό,τι πιο καινούργιο είναι διαθέσιμο στην αγορά σε επίπεδο design και γραφικών .

Κοντά σας κι ένα πλήρως ‘’ανακαινισμένο’’ περιβάλλον, που σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερωθείτε με ευκολία, με ευχαρίστηση, με άνεση.

Πλέον, όλες οι ειδήσεις μας...μπροστά σας ,για να μην το ψάχνετε πολύ!  
Τα τελευταία νέα…αμέσως στην οθόνη σας, για να μην αναρωτιέστε αν κάτι χάσατε!
Τα 5 πιο πολυδιαβασμένα ρεπορτάζ μας…δίπλα σας με ένα κλικ, γιατί ό,τι έκανε αίσθηση, σίγουρα δεν πρέπει να το αγνοήσεις!
Η παρουσίαση των αναρτήσεων…με νεανικό design!

Το tvnea έρχεται να δείξει ό,τι πιο κομψό σε επίπεδο εικόνας, και ό,τι πιο εύχρηστο σε επίπεδο λειτουργίας. Έλα να το ανακαλύψεις,  να σερφάρεις χωρίς κωλύματα, να το αγαπήσεις ακόμη περισσότερο!

Η ολοκαίνουργια εικόνα και δομή μας, καθώς κι η επιμέλεια των επιμέρους γραφικών και φωτογραφιών, φέρουν αποκλειστικά τη σφραγίδα του επιτυχημένου γραφίστα, Χρήστου Παπαδημητρίου, που με όραμα και με  νεανική ματιά, δημιούργησε τη μοντέρνα αυτή εμφάνιση.

Και μην ξεχνάς πως εδώ…
συναντάς εγκυρότητα,
συναντάς αμεροληψία,
συναντάς  κριτική ματιά,

Γιατί στο tvnea …γράφουμε αυθεντικά!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτική η νέα σελίδα
Επιτέλους βλέπουμε κάτι τόσο ομορφο!!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά πολύ όμορφο το νέο σιτε σας. Το LOGO πολύ επαγγελματικό! Χρόνια σας πολλά κιόλας για τα 9 χρόνια. Πάντα με επιτυχίες.

Bottom Ad [Post Page]