Ρουβάς-Μαραβέγιας εξηγούν...

Το ''The Voice'' βρίσκεται στις ζωές μας 4 σεζόν, 2 στον ΑΝΤ1 και τώρα στον ΣΚΑΪ, όπου και κριτές είναι μεταξύ άλλων ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Σάκης Ρουβάς.Οι δυο καλλιτέχνες μιλούν στο ''Τηλέραμα'' για το τι πρέπει να έχει κάποιος για να διεκδικήσει μια θέση στο σόου...

Ρουβάς: «Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να έχει φωνή. Δεν νομίζω ,όμως, ότι αυτοσκοπός ενός καλλιτέχνη θα πρέπει να είναι να κερδίσει το "The Voice". Αυτό είναι μόνο μια πλατφόρμα, από την οποία ενδεχομένως να ξεκινάει η καριέρα τού καλλιτέχνη. Φαντάζομαι ότι ο κάθε συμμετέχων θέλει να εκφραστεί με τον δικό του τρόπο στη σκηνή, επιμένω ,όμως, πως η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός. Στόχος των παιδιών θα πρέπει να είναι η επαφή με τον κόσμο και η μακροχρόνια σχέση μαζί του. Σε αυτή τη σχέση ο καθένας μπορεί να εκφράζεται και να εξωτερικεύει την ενέργεια και τη δική του καλλιτεχνική ανησυχία με τον δικό του τρόπο».

Μαραβέγιας: «Πρέπει να έχει μια ξεχωριστή και προσωπική πινελιά στην ερμηνεία του. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν μπορεί κάποιος να θυμίζει κάποιον άλλον καλλιτέχνη. Δυστυχώς πολλές φορές συμβαίνει, ιδίως στα νέα παιδιά, να υπάρχει μια μιμητική διάθεση ως προς τα πρότυπά τους και τους τραγουδιστές που θαυμάζουν. Αυτό αποθαρρύνει εμάς στο να γυρίσουμε, αλλά και τα παιδιά στο να έχουν μια αξιόλογη πορεία στη δισκογραφία. Περιμένουμε ,λοιπόν, τον καθένα να έρθει με τη δική του προσωπικότητα και να μη διστάσει να βγάλει την αληθινή έκταση της φωνής του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]