Survivor: Η πρόταση σε γνωστή τρανσέξουαλ και οι αλλαγές στον δεύτερο κύκλο

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Την ώρα που οι αιτήσεις των «κοινών θνητών» για μια θέση στον Άγιο Δομίνικο αγγίζουν τις 65.000, οι υπεύθυνοι του Survivor προετοιμάζουν τον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού, ο οποίος θα έχει διαφορές σε σχέση με τον πρώτο!

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, η Acun Medya και ο ΣΚΑΙ θα θέσουν νέα δεδομένα που αφορούν τους κανόνες, αλλά και την μορφή του Survivor.

Πρώτη σημαντική αλλαγή είναι το παιχνίδι θα ξεκινήσει πολύ νωρίτερα και, συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο, κάτι που συνεπάγεται το ότι οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες και θα κρατήσει περίπου έξι μήνες.

«Θα είναι γενικά πιο σκληρό, με πιο δύσκολες δοκιμασίες και αγωνίσματα . Η μεγαλύτερη διάρκεια επίσης θα δυσκολέψει τα πράγματα! Για αυτό έχουμε προβλέψει να είναι περισσότεροι οι παίκτες σε κάθε ομάδα», αποκαλύπτουν στελέχη της παραγωγής, προσθέτοντας ότι δεν είναι σίγουρο πως θα δούμε τους παίκτες στις ίδιες παραλίες.

Ως προς τη διαδικασία επιλογής εκτός από ιατρικές εξετάσεις και αθλητικά τεστ (στη φάση της επιλογή οι υποψήφιοι δοκιμάζονται και σε διάφορα αθλήματα), φέτος δίνεται μεγάλο βάρος σε ψυχομετρικά τεστ (συμπεριφορά σε συνθήκες πίεσης, ομαδικότητα και συνεργασία κλπ).

Στο μεταξύ, φαίνεται πως έχουν αρχίσει και οι κρούσεις για την στελέχωση της ομάδας των διάσημων, καθώς μία από τις πιο γνωστές τρανσέξουαλ αποκάλυψε ότι δέχθηκε πρόταση! «Με πήραν τηλέφωνο όντως χτες το απόγευμα από τον ΣΚΑΪ και μου είπαν να συμμετέχω στο Survivor 2. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν φάρσα και μετά κατάλαβα ότι σοβαρολογούσαν. Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω. Ζήτησα να μου δώσουν λίγο χρόνο να το σκεφτώ», δήλωσε, στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Παραπολιτικά, η Εύα Κουμαριανού.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !