Λάμπρου-Μωραίτης-Κίκλης- Stereo Soul προ Eurovision συνάντηση

0
Eurovision 2018 Ελλάδα. και η αγωνία έχει κορυφωθεί, για όλους όσους έχουν αποστείλει  συμμετοχή για τα προκριματικά της επιλογής του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην  Eurovision της Πορτογαλίας τον Μάιο της επόμενης χρονιάς..
Η αρμόδια επιτροπή της δημόσιας τηλεόρασης εξετάζει ήδη τις προτάσεις των εταιρειών  που με άκρα..μυστικότητα τους παρέδωσαν και μένει να δούμε εάν κατά την "κρίση" τους τα τραγούδια που έλαβαν, πληρούν τους όρους που στο παρελθόν οι ίδιοι είχαν θέσει και αφορούσαν το ύφος του τραγουδιού τη γλώσσα του και τις φωνητικές δυνατότητες του ερμηνευτή  με αφορμή το δημοφιλέστερο μουσικό γεγονός του πλανήτη που παρακολουθούν εκατομμύρια λάτρεις του σε όλον το πλανήτη.
΄΄Όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα τη φετινή χρονιά με την υπόθεση "Eurovision" σχεδόν στο σύνολο τους έχουν δημοσιοποιήσει τις προθέσεις τους  δημόσια με δελτία τύπου που έχουν κατακλύσει το διαδύκτιο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτουν και ο "επικοινωνιακός πόλεμος" έχει ήδη ξεκινήσει.
Η πρώτη συνάντηση μεταξύ καλλιτεχνών που θα "κονταροχτυπηθούν" για μια θέση στον Ελληνικό τελικό υπήρξε ήδη καθώς ο ένας εκ των μελών του συγκροτήματος Stereo Soul ο καλλιτέχνης Παναγιώτης Πάλλης που φιλοδοξεί με τη σειρά του να προκριθεί μαζί με τον Bradley με σύνθεση του Dj Koncept ,συναντήθηκε με τις δυο συμμετοχές της Vinilio music και τον συνθέτη Ανδρέα Λάμπρου ο οποίος υπογράφει δυο από τα υποψήφια τραγούδια που  (Οι πολλοί είμαστε ένα & Οδός Αγάπης) με τους καλλιτέχνες  Γιάννη Μωραίτη και  Δημήτρη Κίκλη αντίστοιχα.
Η συνάντηση των "ανταγωνιστών" έγινε πρόσφατα σε γνωστό καλλιτεχνικό στέκι της Αθήνας που γέμισε από μουσικές Eurovision η οποία με στη σειρά της δημοσιοποιήθηκε με τη χαρακτηριστική "χιουμοριστική" λεζάντα  : "#Αγαπιόμαστε αφού".
Καλή επιτυχία παιδιά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !